27 Οκτ 2016

Ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του όταν την είδε χωρίς make up!


Ένας άντρας από τα Αραβικά Εμιράτα ζήτησε διαζύγιο από τη νεαρή γυναίκα του λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο τους, όταν την είδε χωρίς make up. 
Η είδηση δημοσιεύτηκε από τον ψυχολόγο Abdul Aziz Asaf, ο οποίος υποστηρίζει ότι η 28χρονη γυναίκα τον επισκέφθηκε, έπειτα από την ψυχολογική πίεση, που της προκάλεσε το απρόσμενο αυτό διαζύγιο.


 Ο Asaf δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της γυναίκας, αλλά ανέφερε, ότι ήταν αρραβωνιασμένη με έναν 34χρονο άντρα για 6 μήνες και, προφανώς, δεν την είχε δει ποτέ χωρίς make up, καθώς την πρώτη φορά που την είδε, δεν την αναγνώρισε! Ο άντρας, στη συνέχεια, κατηγόρησε τη γυναίκα ότι τον εξαπάτησε χρησιμοποιώντας τόσα καλλυντικά και για το ότι δεν φαινόταν τόσο όμορφη όσο πριν τον γάμο.

Η γυναίκα φαίνεται να σκόπευε να ενημερώσει τον άντρα της, ότι είχε υποβληθεί σε ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις πριν τον γάμο κι ότι συνεχώς φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς σε μία εκδρομή τους σε παραλία το νερό έδιωξε το make up. Ακόμη κι αν τον είχε ενημερώσει νωρίτερα, όμως, θα είχε νόημα, εφόσον ο άντρας της αποδείχθηκε τόσο επιφανειακός;


ΠΗΓΗ: perierga.gr