31 Ιουλ 2016

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση συμπράττει με τη διαπλοκή


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας πως με γελοία επιχειρήματα προωθούν την καταστροφή της κοινωνίας, την ίδια ώρα που «μια χαρά συμπράττουν» με τη διαπλοκή. Παράλληλα, εκτίμησε, πως οι επόμενες εκλογές δεν αργούν.
 
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98,9», η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», δήλωσε, ότι η κυβέρνηση με τις εξαγγελίες περί κοινωνικών παροχών ακολουθεί τα βήματα της κυβέρνησης Σαμαρά του 2014, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των καταστροφικών μνημονίων.  
«Με εντυπωσιάζει η έλλειψη φαντασίας (της κυβέρνησης). Η εκστρατεία του κυβερνητικού επιτελείου προσιδιάζει στην προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. το ’14 πριν τις ευρωεκλογές. Είναι η ίδια τακτική και η διανομή ψιχίων για να διασκεδαστούν οι καταστροφικές συνέπειες των Μνημονίων».

«Προωθούν την καταστροφή της κοινωνίας»

Σύμφωνα με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου, οι εξαγγελίες περί κοινωνικών παροχών έρχονται την ώρα, που «μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που με απόλυτα αποφασισμένο τρόπο προωθεί την καταστροφή της χώρας και της κοινωνίας».
Όπως τονίζει, οι κυβερνώντες προσπαθούν με γελοία επιχειρήματα να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους το κακό που κάνουν. Αλλά το χειρότερο όλων, σύμφωνα με την ίδια, «είναι το λάθος να  πιστεύουν πως ο λαός είναι κουτός».

«Συμπράττουν με τη διαπλοκή»

Εκτίμησε, πως οι εκλογές δεν θα αργήσουν, λέγοντας πως «είναι ξεκάθαρο, ότι το κυβερνητικό επιτελείο έχει στο μυαλό του, το πώς θα αφηγηθούν την πραγματικότητα στις επόμενες εκλογές, που είναι σαφές ότι δεν θα αργήσουν».

Όπως αναφέρει, η κατάσταση στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι εύκολη για την κυβέρνηση, που από τις καταγγελίες κατά της διαπλοκής, έφτασε να συμπράττει μαζί της. «Ήταν εύκολο πέρσι τον Σεπτέμβρη, να εκπέμπουν σποτάκια στα οποία εμφανιζόταν ο Α. Τσίπρας ως ο υπέρμαχος του λαού, ήταν εύκολο να παριστάνουν, ότι θα χτυπήσουν την διαπλοκή με την οποία μια χαρά συμπράττουν».

«Ο Τσίπρας θα ζήσει με το όνειδος αυτών που έκανε»

Παράλληλα, δήλωσε, ότι στην πορεία θα αποκαλυφθούν όλα όσα έκανε αυτή η κυβέρνηση, καθώς «η ιστορία δε σταματάει», ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Α. Τσίπρα για κολοσσιαία εξαπάτηση και υφαρπαγή της εμπιστοσύνης του λαού.

«Η Ιστορία, ευτυχώς, δεν σταματάει. Αποκλείεται στην πορεία των πραγμάτων, να μην αποκαλυφθούν τα πάντα. Ο Α. Τσίπρας αγόρασε χρόνο, που θα τον πληρώσει ακριβά. Η κολοσσιαία εξαπάτηση και υφαρπαγή της εμπιστοσύνης ήταν η καταδίκη του κ. Τσίπρα. Τον λυπάμαι, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, που θα ζήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του με το όνειδος αυτών που έκανε. Θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του, κουβαλώντας αυτά που έκανε».