27 Μαΐ 2016

BREAKING: Εκτός Roland Garros o Rafael Nadal!


Δυστυχώς δεν είναι ψέμα! 
Ο Rafael Nadal μόλις απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό του καρπό! Ο Ισπανός θα μείνει μακριά από τον θρόνο του στο Παρίσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά...

"Πρέπει να αποσυρθώ από το τουρνουά

 
 εξαιτίας ενός προβλήματος που έχω με τον καρπό μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες", δήλωσε ο Nadal, στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν μερικά λεπτά στο Roland Garros.

"Χθες έκανα ένεση στον καρπό μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ. Το βράδυ όμως άρχισα να πονάω περισσότερο", ενημέρωσε ο Ισπανός, 9 φορές πρωταθλητής στο Roland Garros.

"Ξέρω, πως δεν μπορώ να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά. Είναι μέρος της ζωής και ελπίζω να επιστρέφω για πολλά χρόνια ακόμα στο Roland Garros", πρόσθεσε στη συνέχεια ο Rafa, ο οποίος παραδέχτηκε, ότι αυτή ήταν μια από τις δυσκολότερες συνεντεύξεις τύπου της ζωής του.

"Νιώθω, πως με το κατάλληλο κίνητρο και την απαιτούμενη ενέργεια, μπορώ να επιστρέψω στο Roland Garros τα δύο επόμενα χρόνια", κατέληξε ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στο χώμα.

Ο "Matador" διεκδικούσε τον 10ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν φέτος και είχε ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο αυτή την προσπάθεια, καθώς είχε απωλέσει μόλις 9 games στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του.

Ο αντίπαλός του στον 3ο γύρο, Marcel Granollers, πήρε απευθείας με walkover την πρόκριση για τον 4ο γύρο, όπου θα περιμένει έναν από τους Dominic Thiem και Alexander Zverev.



    Roland Garros ✔                                                                      Follow

   ‎@rolandgarros
    Nadal: "I have to retire from the tournament because I have a problem in my wrist that I have since couple of wks."
    5:51 PM - 27 May 2016

        1,377 1,377 Retweets    437