25 Μαΐ 2016

Η Ελλάδα είναι η Μακρόνησος της Ευρώπης


Σοκ έχει προκαλέσει η έρευνα του Πανεπιστημίου της Γενεύης, που δείχνει, πως οι Ευρωπαίοι πολίτες θεωρούν την Ελλάδα την χειρότερη χώρα για να ζήσουν. 
Σύμφωνα με την έρευνα, οι γονείς στην Ευρώπη απειλούν τα παιδιά τους με την φράση «κάτσε φρόνιμα, γιατί θα σε στείλω στην Ελλάδα».


Εκατομμύρια παιδάκια σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες τρώνε κάθε μέρα το φαγητό τους, για να μην εξοριστούν στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι η Μακρόνησος της Ευρώπης, αλλά πολλοί Έλληνες νομίζουν, πως η Ελλάδα είναι ο παράδεισος και συνεχίζουν να σπάνε ευτυχισμένοι τις πέτρες τους.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελλάδα είναι ελκυστικός τουριστικός προορισμός για τους Ευρωπαίους, αφού την θεωρούν πάρα πολύ φτηνή και βρίσκουν τους Έλληνες πολύ δουλοπρεπείς, οπότε κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κολλάνε και διακόσια ευρώ στο κούτελο του ραγιά Έλληνα και τους κάνει και κωλοτούμπες.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ευρωπαίοι πολίτες πιστεύουν, πως, αφού οι Έλληνες πληρώνουν σαν τα ζώα ένα χρέος που δεν έχουν δει καν και δεν ξέρουν πώς δημιουργήθηκε, είναι προφανές, πως είναι εντελώς καθυστερημένοι και τους κάνεις ότι θέλεις.

Βέβαια, πολλοί Ευρωπαίοι λένε, πως δεν θα έρθουν φέτος για διακοπές στην Ελλάδα, γιατί φοβούνται, πως μπορεί οι Έλληνες να τους κρατήσουν με το ζόρι και να εγκλωβιστούν στην Ειδομένη.

Είναι αξιοσημείωτο, πως ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι πρόσφυγες θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα.

Βέβαια, ούτε οι Έλληνες θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα και όσοι είχαν τα εφόδια έφυγαν (πάνω από 600 χιλιάδες σε οκτώ χρόνια), οπότε όσοι έχουν μείνει κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και λένε πως αγωνίζονται, αλλά στην πραγματικότητα κωλοβαράνε όλη μέρα και περιμένουν την Παναγία να κάνει το θαύμα της.

Η χώρα που θεωρούν οι Ευρωπαίοι πως έχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης είναι η Ελβετία, αλλά στους Έλληνες δεν αρέσουν οι Ελβετοί, γιατί δεν είναι αγωνιστές σαν τους Έλληνες, που έχουν παραδώσει την χώρα τους για τα επόμενα εκατό χρόνια και ελπίζουν να πιάσουν το Λότο.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net