1 Φεβ 2016

"Μετωπική" σύγκρουση Περιφέρειας και Δήμων για τα απορρίμματα -Πνευματικός: "Tι εννοεί ο κ. Τατούλης με την φράση πως μας κούνησαν ευρώπουλα"(βίντεο)


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών με πρωτοβουλία του Δημήτρη Καμπόσου,και με την παρουσία δημάρχων με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων....


Στόχος η δημιουργια ευρύτατης σύσκεψης των δημαρχων της Πελοποννήσου και των βουλευτών για το φλέγον θέμα .Ο δημαρχος της Κορίνθου αναφέρεται επίσης στο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,για τον οποίο ουδείς αυτοδιοικητικός έχει λάβει επαρκή γνώση κυρίως για το κόστος.Ο κ. Πνευματικός κάλεσε τον Πέτρο Τατούλη να εξηγήσει ευθέως τι σημαίνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του κατά των δημάρχων και συγκεκριμένα η φράση  πως τους "κούνησαν μερικά ευρώπουλα". Όλα δειχνουν πως οδηγούμαστε σε μετωπική σύγκρουση Περιφέρειας και Δημάρχων της Πελοποννήσου η οποία θα υπογραμμιστεί στην σύσκεψη της Παρασκευής.Πάρτε μια γεύση απο τις δηλώσεις του δημάρχου Κορινθίων:

το βιντεο ειναι του Γιάννη Στεφανή