12 Ιαν 2016

Μέσα πέσαμε

 Φίλε Πιτσιρίκο,
Μεγάλη επιτυχία η πρόβλεψη που έκανα για την επικράτηση του Μεϊμαντράκη. Οι πιο...


 επιτυχημένοι επαγγελματίες της τελευταίας δεκαετίας (οι δημοσκόποι) με πήραν στον λαιμό τους. Επιπλέον, οι Έλληνες νεοφιλελεύθεροι που ζουν στην βασιλευομένη Εσπερία, έδωσαν ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι, χαρίζοντας την απόλυτη πρωτιά στον γιο του Μητσοτάκη, με 90% στο Λονδίνο.

Θα με ρωτήσεις, βέβαια, ποιος ο λόγος που ασχολούμαι με την εκλογή του Κυριάκου στην αρχηγία της ΝΔ. Η απάντηση απλή. Πλάκα και ευχαρίστηση. Μαζί με την επιβεβαίωση.

Όταν η χώρα έχει χρεοκοπήσει πενήντα φορές από το 2010 και οι αιτίες για αυτή την χρεοκοπία συμπεριλαμβάνουν την οικογενειοκρατία και το ρουσφέτι μαζί με την μιζαδοκρατία και την κλεπτοκρατία και το δεξιό κομμάτι της κοινωνίας απαντά, τοποθετώντας έναν Μητσοτάκη στην θέση του επόμενου εν δυνάμει σωτήρα, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι το εισιτήριο για το τρένο της μεγάλης φυγής ήταν η πιο σωστή και η πιο έξυπνη απόφαση που έχεις πάρεις μέχρι σήμερα στην ζωή σου.

Επιπλέον, η εκλογή του Μητσοτάκη προσφέρει άφθονο γέλιο, ιδίως όταν βλέπεις πως υποστηρίχθηκε από τους ακροδεξιούς Σαμαρά, Άδωνη, Βορίδη και Μαντούβαλο.

Ο σφικτός εναγκαλισμός Κυριάκου-Άδωνη μπροστά στις κάμερες είναι το καλύτερο τρολάρισμα για τους απανταχού «εκσυγχρονιστές» νεοφιλελέδες, που θεωρούν, ότι με τον Μητσοτάκη θα «μείνουν στην Ευρώπη», ενώ στην πραγματικότητα θα μείνουν με τον Γεωργιάδη και τον Τσεκουράτο. Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία της SIEMENS.

Βέβαια, όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, πάτος δεν υπάρχει στο βαρέλι και το μέλλον του περιούσιου λαού προβλέπεται λαμπρό.

Το πολύ σε έναν χρόνο, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να γλυτώσουν τις νέες περικοπές, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που πήγαν με τον Τσίπρα για να ελαφρυνθούν φορολογικά, και οι νέοι που είδαν την αριστερή ελπίδα να έρχεται μαζί με νέες θέσεις εργασίας, θα αλλάξουν ρότα και θα στηρίξουν με θέρμη τον νέο σωτήρα.

Αυτόν που θα κάνει βιώσιμο το ασφαλιστικό, θα μειώσει την φορολογία και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Πώς; Αφήνοντας την αγορά να λειτουργήσει!

Έχοντας φυσικά και την σύμφωνη γνώμη των εταίρων μας. Χα, χα, χα!

Με τούτα και με τα άλλα, δεν βλέπω καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο, να γίνει πολύ σύντομα πρωθυπουργός του προτεκτοράτου είτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος είτε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο τόπος (ως γνωστόν) χρειάζεται πολλούς μάγκες, για να κυβερνηθεί και να μεγαλουργήσει.

Ποιός τόπος; Εκείνος όπου γεννήθηκε η δημοκρατία βρε!

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, δεν έχει καμία σημασία, ποιος είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία θα διαλυθεί. Ηλία, έχει μεγάλη πλάκα η κατάσταση στην Ελλάδα. Ειδικά, αν την παρακολουθείς από την Ελβετία, όπως εσύ. Κι εγώ, αν έμενα στο Λονδίνο, Μητσοτάκη θα πήγαινα να ψηφίσω. Για να τους κάνω πλάκα. Πάντως, Ηλία, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλέχτηκε με λιγότερες από 200 χιλιάδες ψήφους. Και ο πρωθυπουργός Τσίπρας κυβερνάει με το 18% του εκλογικού σώματος. Οπότε, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς, όπως δείχνουν. Βέβαια, έχουν τρελό γέλιο. Εγώ, όπως θα έχεις διαπιστώσει, το έχω ρίξει στο χαβαλέ. Και δεν είμαι ο μόνος. Θα τους πνίξουμε με τα γέλια μας. Βάρδα στενοχώρια! Να είσαι καλά, Ηλία.)
 


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net