25 Ιαν 2016

Λούμπεν

Αγαπημένε Πιτσιρίκο,
Σου γράφω, γιατί πριν λίγο είδα ένα σποτάκι για την «επανάσταση» ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και το αίμα δεν λέει να κατέβει απ’ το κεφάλι. Ξυπνήσανε ξαφνικά οι «γραβάτες» και...


ενδιαφέρονται για «όλους»!

Το σποτάκι μας ενημερώνει, πως το νέο ασφαλιστικό μας αφορά όλους, γιατί θα φέρει απολύσεις, ανεργία και μετανάστευση. Σώωωωπα!

Ενώ μέχρι τώρα όλοι ήμασταν χαρούμενοι εργαζόμενοι με λεφτά και τρέχαμε ευτυχισμένοι με τις κυλόττες στα λιβάδια.

Αλήθεια, αυτοί που εμπνεύστηκαν το βιντεάκι, που ζούνε έξι χρόνια τώρα;

Δεν έχει πάρει το αυτί τους για απολύσεις, ανεργία, μετανάστευση, φτώχεια, αυτοκτονίες;

Δεν πήρανε χαμπάρι οι «επιστημονικοί» φορείς, ότι τόσα χρόνια οι νεότεροι συνάδελφοί τους μεταναστεύουν μαζικά;

Την απάντηση την γνωρίζουμε.

Φυσικά και ήξεραν την πραγματικότητα αλλά την γράφανε στα ωραία τους παπάρια, όσο δε πλήττονταν άμεσα τα συμφέροντά τους.

Προφανώς και έξι χρόνια χρεοκοπίας δεν μας αφορούσαν όλους, αλλά τώρα ήρθαν οι "γραβάτες" να μας κάνουν μάθημα αλληλεγγύης.

Το πιο τραγικό είναι, πως αυτές οι στημένες λούμπεν ψευτοκινητοποιήσεις ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το αυτονόητο:

Δηλαδή, το να σταματήσουν οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.

Όποιος νομίζει κάτι τέτοιο, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Στόχος είναι, απλά, να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να εφαρμόσει η ΝΔ αυτές τις πολιτικές.

Γιατί κατά τη γνώμη όλων αυτών των λουμπεναριών, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα που εφαρμόζει κομμουνιστικές πολιτικές!

Όποιος δεν είχε ποτέ την ευκαιρία, να ακούσει από πρώτο χέρι αυτές τις απόψεις (ευτυχώς γι’ αυτόν), τα λέει όλα η φωτογραφία που σου στέλνω.

Δεν μιλάμε μόνο για τον υπέρτατο παρτακισμό, αλλά και για ηλιθιότητα που δε χωράει ο ανθρώπινος νους.

Βαρέθηκα, λοιπόν, να ακούω κάτι σαχλαμάρες για ενότητες κι αλληλεγγύες και «να μην στραφούν οι επαγγελματικές ομάδες η μια εναντίον της άλλης».

Γιατί πότε ήταν μαζί δηλαδή;

Πότε είχαν κοινά συμφέροντα;

Με ποιους τάχτηκαν στο δημοψήφισμα;

Πού ήταν το 2012;

Τι ψήφισαν μετά;

Και κυρίως, πότε, έστω και μια κοινωνική-επαγγελματική ομάδα, ενδιαφέρθηκε για κάτι άλλο εκτός από την τσεπούλα της;

Σ’ ευχαριστώ για το χρόνο σου. Την αγάπη μου.

Α.

(Αγαπητή φίλη, το σχέδιο του Βερολίνου ήταν, να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα το τρίτο Μνημόνιο - ο Σαμαράς δεν μπορούσε πια - και να έρθει μετά μια οικουμενική και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσουν το τέταρτο Μνημόνιο. Ο Βαρουφάκης τα έλεγε στις 9 Δεκεμβρίου του 2014 στον ΑΝΤ1, δεν τα λέω εγώ. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι ένα μαγαζί, όπως ήταν ένα μαγαζί Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Σε κάναν αιώνα, μπορεί οι Έλληνες να καταλάβουν πώς ακριβώς είναι στημένο το παιχνίδι. Τώρα βγήκαν στους δρόμους οι «επιστήμονες» και οι συντεχνίες τους μαζί με τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ -που θα έπρεπε να έχουν βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια-, και θέλουν να κάνουν …επανάσταση και να τους πάρουμε και στα σοβαρά. Βγήκαν οι Μένουμε Ευρώπη να διαδηλώσουν ενάντια σε αυτά που προβλέπει η Ευρώπη τους. Τρελόπαιδα. Θέλουν το νέο Ασφαλιστικό αλλά το θέλουν από τον Μητσοτάκη, όχι από τον Τσίπρα. Θα τον βρίσκουν πιο ωραίο γκόμενο. Κι όμως, κάποιοι «σύντροφοι» δεν έχουν πάρει χαμπάρι Χριστό ακόμα. Με το πού βλέπουν κάποιον στον δρόμο, δεν κοιτάνε καν ποιος είναι. Και οι ολιγάρχες να κάνουν διαδήλωση, αυτοί οι «σύντροφοι» θα τους συμπαρασταθούν. Είναι το «σύνδρομο ΚΚΕ». Εγώ το λέω και «σύνδρομο ηλιθιότητας». Ας το παραδεχτούμε επιτέλους: είμαστε εντελώς ηλίθιοι. Και επειδή υπάρχει και η επίκτητη βλακεία, καλό είναι να ξεκόβουμε, μην κολλήσουμε και τίποτα. Εγώ αυτό έκανα. Όποιος συμμετέχει στο παιχνίδι των ηλιθίων, γίνεται κι αυτός ηλίθιος. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net