31 Δεκ 2015

«Παππού» αποκαλούν τον Βασίλη Λεβέντη τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα


Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, πως τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα αποκαλούν «παππού» τον Βασίλη Λεβέντη, προκαλώντας τον φθόνο του Αλέκου Φλαμπουράρη. 
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης βλέπει να χάνει από τον Βασίλη Λεβέντη την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα, αφού τα παιδιά του πρωθυπουργού...


έχουν σταματήσει να τον αποκαλούν «παππού», ενώ πριν τον λάτρευαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το παιδικό ρεπορτάζ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Βασίλης Λεβέντης σκοπεύουν, αύριο το βράδυ να ντυθούν Άι Βασίληδες και να εμφανιστούν μπροστά στα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, για να τους δώσουν δώρα και να κερδίσουν την εύνοιά τους.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει το προβάδισμα, γιατί τον λένε Βασίλη (οπότε πείθει περισσότερο πως είναι ο Άι Βασίλης), οπότε ο Αλέκος Φλαμπουράρης τους έχει αγοράσει πανάκριβα δώρα, για να καλύψει την διαφορά.

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης σκοπεύει, να πει στα πιτσιρίκια, πως, αν τον αγαπούν περισσότερο από τον Φλαμπουράρη, θα στηρίξει τον μπαμπά τους στην κυβέρνηση, ώστε να συνεχιστεί η Επανάσταση της Αριστεράς.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης σκέφτεται να καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη στο σπίτι του στην Αίγινα και να τον πνίξει στην γνωστή πισίνα, η οποία είναι γεμάτη, επειδή έβρεξε.

Εν τω μεταξύ, οι πολύ αριστεροί συριζαίοι κάθονται και γλείφουν και παρακαλάνε τον Βασίλη Λεβέντη, να τους κρατήσει στην κυβέρνηση.

Η ελπίδα ήρθε. Στη χώρα των γελοίων.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net