5 Οκτ 2015

Σούπερ "ρεζέρβα" ο Λεβέντης!- της Τζένης


Αμέτρητα ερωτήματα και πολυποίκιλα σχόλια στους πολιτικούς συντάκτες προκάλεσαν οι  φωτογραφίες με τις σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη από τη χθεσινή  ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής

Ο, κατά πολλούς, "πολιτικός γκουρού" του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης...

 αναφέρεται στις σημειώσεις του στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη!! Ενδιαφέρον μέγα παρακαλώ για το νεοεισερχόμενο της Βουλής! Και ούτε λίγο ούτε πολύ τον έχει στα υπόψιν για μετά!! Εαν είναι δυνατόν!  



Εκεί όπου πρώτα – πρώτα και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα υπάρχει το όνομα “ΛΕΒΕΝΤΗΣ”. Ακριβώς από κάτω υπάρχει η εξής σημείωση: “στην πορεία όχι τώρα”.

 



Ακόμη, σε άλλο σημείο των σημειώσεων υπάρχουν φράσεις όπως “δεν μας εμπιστεύονται, στήριξη στην ψήφο εμπιστοσύνη”, ενώ υπάρχουν και αναφορές για τους συνταξιούχους. Για παράδειγμα “όχι μαύρη δουλειά” και “επανεξέταση τριπλών συντάξεων”.



Μην τα χάνεις πατριώτη! Δεν μπορεί, κάπως πρέπει να ερμηνευθεί η αιφνίδια είσοδος του Λεβέντη στην Βουλή! Κάποιος τον θυμήθηκε, κάποιος τον ώθησε, σε κάποιους δόθηκε γραμμή και κάπως έτσι μπήκε στην Βουλή.Τον λόγο θα μας τον εξηγήσουν οι πρωταγωνιστές προσεχώς..

Ερωτημα βεβαίως έχω σχετικά με "τι του ηλθε του Φλαμπουράρη να κάνει τέτοιο σχεδιάγραμμα μέσα στην Βουλή, διπλα στους φωτογράφους, στην σέλφι του Φίλη  και στις κάμερες" Εσκεμμένο; Αποκοτιά; Γεροντάματα; Αλεπουδίσιο; Ίδωμεν!


Πάντως πριν από μόλις 7 ημέρες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει επί λέξει: “Εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα και υπουργεία όπως έκανε ο Καμμένος και ο Κουβέλης. Του έχω στείλει επιστολή με εννιά σημεία (σ.σ. στον Αλέξη Τσίπρα). Πιστεύω θα κρατήσει την επιστολή σαν ρεζέρβα για όταν χαλάσει τη σχέση του με τον Καμμένο. Ένα τρίμηνο θα πάει τσάμπα και μετά θα καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να αλλάξει η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων”.

Με λίγα λόγια. Εαν ο Τσίπρας το διαλύσει με  τον Καμμένο, δεν τα βρει με την Φωφη και τον Σταύρο, θα βάλει στην κυβέρνηση ως εφεδρεία τον…Λεβέντη; Τον συνέταιρο του πατέρα του Τσίπρα; Να τα λέμε αυτά! Ελλάς Ελλήνων αφελών!

Άντε παιδιά και εις ανώτερα.


Τζένη