21 Οκτ 2015

Ο Τσακαλώτος, ο Αυγουστίνος και το αμάρτημα του σεξ!

Σε κωμική φιγούρα ο Τσακαλώτος τείνει να εξελιχθεί..Πού κόλαγε αυτό που είπε χθες στην Βουλή κάνοντας το δικό του χιούμορ δεν καταλαβα! 

Μέχρι και τον Άγιο Αγουστίνο και τις ικεσίες προς τα θεία....


για να γλιτώσει από το αμάρτημα του σεξ επικαλέστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου  να απαντήσει στην κριτική της αντιπολίτευσης σε ότι αφορά την ιδιωτικοποίηση των ιπποδρομιών.

«Συμμερίζομαι την προσπάθεια του Αγίου Αυγουστίνου, που πριν γίνει Άγιος παρακαλούσε το Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω» δήλωσε, προκειμένου να δείξει, ότι εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί και θα απαντήσει σε όσα του καταλόγιζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την ιδιωτικοποίηση των ιπποδρομιών.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο υπουργός δεν δίστασε μάλιστα να αστειευθεί και με τον Μάκη Βορίδη, στο οποίο διαμήνυσε, ότι τα νομικά του είναι τόσο κακά όσο τα οικονομικά του βουλευτή της ΝΔ.

Στα σοβαρά τώρα. Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Γνωστοποίησε, ότι  υπάρχει μια ομάδα εργασίας ένα task force με διεθνείς οργανισμούς και ειδικούς που μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου μέχρι την πρώτη αξιολόγηση θα αποφανθεί πως θα είναι αυτό το ταμείο και πόσα από τα περιουσιακά στοιχεία που είναι στο ΤΑΙΠΕΔ θα μεταφερθούν εκεί.

Είπε, επίσης, ότι ανοικτό παραμένει, αν θα πάνε στο νέο ταμείο οι τράπεζες και το ΤΧΣ, αν θα πάνε και άλλα νέα περιουσιακά στοιχεία και πως θα γίνει η κατανομή μεταξύ των χρημάτων που θα πάνε για την πληρωμή του χρέους και ποια θα πάνε για τις επενδύσεις.
«Είναι νίκη μας, γιατί καταφέραμε να  βάλουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα ταμείο που από την μια μεριά έχει την αποπληρωμή του χρέους και από την άλλη να κρατήσει προς όφελος του ελληνικού λαού τα χρήματα για επενδύσεις» κατέληξε ο υπουργός.