4 Οκτ 2015

Αυτή την Βουλή ψήφισα; - της Τζένης


Η νέα Βουλή  ορκίστηκε μέσα στην τρελλή χαρά της έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου! 

"Ένα δυο τρία ώπ! το 'ριξα στο σορλολόπ!Τράβηξε με μια σέλφι!Smile!"

Τι χαρά τρελή και αδέσποτη ήταν αυτή τoυ 2ημέρου πατριώτη; 


Tι μεθύσι ευθυμίας ήτανε τούτο κι εγώ δεν το βρίσκω να το πιω αυτό το ποτό της αμαρτίας; 

Κυρίες απαστράπουσες με ντεκολτέ στα πατώματα αποθεωνόντουσαν απο φωτογράφους και συναδέλφους,κυρίες με όλη τη φθινοπωρινή κολλεξιόν μαζί και στο χέρι την υπόλοιπη του χειμώνα, η Όλγα πήγαινε για κοκτέιλ και πέρασε να πει ένα γεια "με τα αγόρια της", κυρίες άλλες του αριστερού ντεφιλέ που κάλυπταν μέχρι τα νύχια τις μνημονιακές διατάξεις και την ρίζα στο μαλλί με μπούργκα αφέλεια..Όλα τα είχε η Βουλή ! Κυρίως αυτή την ιλουστρασιόν αισιοδοξία που είχα να δω απο την "Τόλμη και Γοητεία" και πολύ τη νοστάλγησα.

Άπαντες εκεί! Οι ευχαριστημένοι!Υπουργοί και βουλευτές  έβγαζαν σέλφι με χαμόγελα πλατειά ! Τέτοιο  κέφι πατριώτη!Αρχίζω και ανησυχώ! Αυτούς εψήφισα ή άλλους; Αυτοί καλούνται να ψηφίσουν δυσβάστακτα μέτρα δια εμέ; Εγώ θα πληρώσω ή άλλοι και μου το κρατούν για έκλπηξη; 
Η ΝΔ  κάνει πρόβες υποψηφίων, η κυβέρνηση βγάζει φωτό στα υπουργικά έδρανα, κάτω απο τα υπουργικά έδρανα, πίσω απο τα υπουργικά έδρανα, με τον Αλέξη, χωρίς τον Αλέξη..Ο Αλέξης βρίσκεται ακόμα σε διάθεση ταξιδιάρικη εντυπωσιασμένος απο το ύψος της Μισέλ..



Κάτι συμβαίνει με το συνοθύλευμα τούτο! Η Βαγενά εξομολογείται πως ήθελε το Τσίπρα για γαμπρό και ζητά συγγνώμη απο την Περιστέρα,λες και το είχε σιγουράκι το προξενειό,οι βουλευτές του Λεβέντη που γοητεύτηκαν απο το τρελό καρναβάλι έκαναν αιτημα στον πρόεδρο πως αρνούνται να φύγουν απο τα γοητευτικα έδρανα μετά απο 6 μήνες , έτσι όπως είχαν δεσμευτεί, και ο γενναιόδωρος πρόεδρος τους έκαμε το χατήρι να καθίσουν εκεί ένα χρόνο!

Πείτε μου ότι κάνω λάθος η καχυποπτη, κι  ότι όλους όσους στείλαμε εκεί και ορκίστηκαν με δοξα και τιμή ξέρουν τι κάνουν και συναισθάνονται την μεγάλη ευθύνη τους.Γιατί κάτι και πάλι μου λέει πως ΔΕΝ ξεκινήσαμε καλά! 

Τζενη