8 Απρ 2014

Nτόρα καρφώνει Σαμαρά: Η ΝΔ είναι κεντροδεξιά παράταξη, χωρίς ακροδεξιές λογικές


Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι, με αφορμή την υποθεση Μπαλτάκου, όλα τα στελέχη της ΝΔ -από τον πρωθυπουργό έως τον τελευταίο- ξεκαθάρισαν ότι «εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τη λογική Μπαλτάκου».


«Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών» τόνισε, ρίχνοντας τα βέλη της σε πρόσωπα που ανήκουν στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για συμμετοχή του Φαήλου Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ ενός ψηφοδελτίου που θα εκφράζει την σύγχρονη κεντροδεξιά, εκφράζοντας έτσι, έμμεσα, την αποδοκιμασία της για την ένταξή του στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η πρώην υπουργός δεν θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο και επιφυλάχθηκε να κάνει την αποτίμηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ μετά την ανακοίνωσή του. Όπως ξεκαθάρισε, η ίδια δεν θα είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή.