4 Μαρ 2014

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...Της Τζένης Σουκαρά


Καλό μήνα ! Καλή Σαρακοστή ..Τέταρτη ημέρα του Μάρτη κι όλα βρίσκονται εκεί που τα βρήκε και τα άφησε η αποκριά. Όλα μασκοφορεμένα.Τα νέα, οι αναμονές, οι ζυμώσεις, οι ειδήσεις , τα σχόλια και οι σχολιασμοί. 


Kαι δεν χτυπάει το τηλέφωνο για εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ των αντιμαχομένων δια την υδροδότηση του Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων , μηδέ για την άφιξη των κρουαζιερόπλοιων! Τι τα έχουμε τα κινητά; αναρωτιέμαι. 

Τελικώς οι προσκλήσεις θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού μυνήματος .Έτσι άκουσα να λέγουν. Βλέπε πρόσκληση Νανόπουλου για την κάθοδο του στις προσεχείς εκλογές.Πάντως ο Αλέκος δήλωσε τελευταίως στο "Περισκόπιο " πως το τηλεφωνο δεν θα το σηκώσει εαν είναι για κομματική στήριξη. Ούτε τον φακελο θα ανοίξει εαν δεν τον βρίσκουν τηλεφωνικώς!!!!Καινούργιο moto!

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...Ούτε κινητό, ούτε σταθερό για να δώσει την λύτρωση στους στρατούς της Πελοποννήσου.Μια στήριξη, ένα νεύμα ,κάτι διαφορετικό.Οι αντιρρησίες τροχοπέδι για κάθε σχέδιο και τα "κουκιά" δεν αυγατεύουν. 

 Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...Παρά μόνο για δημοσκοπήσεις που βάζουν- βγάζουν υποψηφίους,βάζουν και  βγάζουν ποσοστά, αναδεικνύουν τους πρώτους και ανεβάζουν τα στάνταρτς στα αουτσάιντερς .

 

Ήθελα πάντως να ήξερα ποιος απαντά σε δημοσκόπηση που φέρει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη τον δήμαρχο του Πειραιά τον Β. Μιχαλολιάκο ! Εμείς, θα μου απαντήσεις και θα έχεις δίκιο.Γι αυτό και φτάσαμε ως εδώ!Φτωχότεροι των φτωχότερων..Χαμηλές προσδοκίες ,πενιχρά αποτελέσματα.


Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...Παρα μόνο για την έλευση του Γρηγοράκου στο Ξυλόκαστρο,αλλά παραλήπτης στο μήνυμα αυτό δεν υπήρχε. Του Ξυλοκάστρου, εννοώ και στα όσα εννοήσε ο υφυπουργός ..Τα πήρε ο άνεμος και ο σεναριογράφος πίσω..Εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη.

 Και δεν κτυπάει το τηλέφωνο ...Κι όταν κτυπάει γίνεται διαμαρτυρία Καραμανλικών και το κλείνεις κατευθείαν .

Και άμα κτυπήσει θα είναι ο Μιχελάκης που θα σου ανακοινώνει σε μαγνητοφωνημένο μήνυμα πως η επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκινά στις 17 Μαρτίου. 

Και τότε δεν θα χρειαστεί τηλέφωνο! Υποψηφίους θα χρειαστείς για να μπεις στην μάχη.