27 Οκτ 2013

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέκου Πνευματικού στην εκπομπή "Περισκόπιο" με την Τζένη Σουκαρά (βίντεο)


Εφ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη του δημάρχου Κορινθίων στην εκπομπή του Ηλέκτρα "Περισκόπιο " και στην Τζένη Σουκαρά, δίνοντας πολλές ειδήσεις και απαντήσεις που θα σχολιαστούν.
  Ο Αλέκος Πνευματικός αναφερόμενος στην δεύτερη τετραετία του δήλωσε συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις...
 
 ιεραρχώντας ως σπουδαιότερα έργα του την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Πολεως της Κορίνθου και την υδροδότηση όλου του Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων . 
Αίσθηση έκανε ωστόσο η ανακοίνωσή του στην εκπομπή  ότι ο δήμος εξασφάλισε την  υδροδότηση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων με  πόσιμο νερό απο τις πηγές της Στυμφαλίας.

Δείτε το βίντεο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Α. Πνευματικού: 





Ο δήμαρχος ερωτήθηκε και για το επίμαχο θέμα της ιδιαίτερης μεταχείρησης και των απευθείας αναθέσεων σε συγκεκριμένο επιχειρηματία μεγαλοοφειλέτη του δήμου . Δείτε τι απάντησε :





 
Έκπληξη αποτέλεσε και η απάντησή του σχετικά με την "κομματική του ταυτότητα" αφού πριν απο ένα χρόνο με συνέντευξη τύπου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του απο το ΠΑΣΟΚ . Ο κύριος Πνευματικός αιφνιδίασε λέγοντας  πως είναι ΠΑΣΟΚ και θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ εαν τώρα γίνονταν εκλογές, παρά τις ενστάσεις του και τις διαφωνίες του με την κυβερνητική πολιτική.