23 Απρ 2013

Προσλήψεις τριών ατόμων στο δήμο Κορινθίων


Ο Δήμος Κορινθίων  μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και λαμβάνοντας υπόψη  τις ανάγκες για την ανάπτυξη δομών  και υπηρεσιών προς όφελος των συνανθρώπων μας με σκοπό την καταπολέμηση της βίας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού..
 

 δικαίου, συνολικά τριών (3) εξειδικευμένων ατόμων, ενός (1)  Κοινωνικού λειτουργού, ενός (1 ) Ψυχολόγου και ενός (1) Κοινωνιολόγου.
Η σύμβαση  υλοποιείται μέσω του συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος  στο πλαίσιο  της πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας - Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας σε τοπικό επίπεδο στον άξονα προτεραιότητας 07» του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Διοικητική Μεταρρύθμιση  2007-2013».
Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και όσοι ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ Σ.Ο.Χ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο απο αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Κορινθίων, Κολιάτσου 32, Τ. Κ. 20100 Κόρινθος, απευθύνοντας της στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν Υπηρεσίας Προσωπικού (τηλ. Επικοιν. 27413-61031/31/50/62/81).
Οι υποψήφιοι επιπλέον, μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων : α) στην υπηρεσίας μας στην παραπάνω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ  (www.asep.gr)  και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή :  Έντυπα αιτήσεων  >  Διαγωνισμοί Φορέων  >  Εποχικού (Σ.Ο.Χ.),  γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.Kep.gov.gr) απ΄ όπου  μέσω της διαδρομής :  Σύνδεσμοι > Ανεξάρτητες     και άλλες αρχές > ΑΣΕΠ  θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω διαδρομής : Έντυπα  > Διαγωνισμός Φορέων > Εποχικού (Σ.Ο.Χ.).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με περισσότερες λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα των Δελτίων Τύπου του Δήμου Κορινθίων με θέμα : «Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου».