16 Φεβ 2013

Aπάντηση του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων στον Γ. Γκιώνη σχετκά με την προγραμματική σύμβαση


Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,  απαντά στο τελευταίο Δελτίου Τύπου της Παρέμβασης Πολιτών του κ. Γ. Γκιώνη, σχετικά με την Προγραμματική Σύμβαση.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

-Αναφορικά με τα συρτάρια του Δήμου, τα οποία...

 

 θα έπρεπε να είναι γεμάτα με μελέτες και όχι απλές Προσκλήσεις, τελικά βρέθηκαν μόνο χρέη (τελικά η ναφθαλίνη θα αρκέσει και για αυτά, ώστε να τα εξαφανίσει?)
-Αναφορικά με τις εξελίξεις της έγκρισης της  Προγραμματικής Σύμβασης για τα Γεράνεια, τελικά αποδεικνύεται ότι, η θητεία της Δημοτικής Αρχής του κ. Γ. Γκιώνη κάτι μας άφησε: Προσκλήσεις ως Παρακαταθήκη. Μάλλον η Παρέμβαση Πολιτών, μπερδεύτηκε με την προεκλογική της εκστρατεία, γιατί άλλο τι υπόσχεται κανείς και άλλο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις πραγματοποίησής του.

-Όσον αφορά λοιπόν τη δήλωση ότι «Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών είχε καταθέσει την σχετική πρόσκληση του ΕΣΠΑ, μαζί με αρκετές άλλες, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου!!!», μας δίνεται μια πολύ καλή αφορμή να ενημερώσουμε επιτέλους τους πολίτες αυτού του τόπου και όχι μόνο, ότι για να προχωρήσει ένα έργο και να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, προαπαιτούμενο είναι η εκπόνηση μελέτης και όχι απλά η έκθεση ιδεών και δελτίων τύπου (τελικά εκτός από τους πολίτες και άλλοι δεν ενημερώθηκαν σωστά!!!).

-Ύστερα από 18 μήνες η παρούσα Δημοτική Αρχή κάνει ένα σημαντικό βήμα, με τη σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης, ώστε επιτέλους να προηγηθεί και μια μελέτη σε αυτό το Δήμο, πριν τις δηλώσεις οποιουδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

-Το καλό για τον τόπο θα είναι, όσοι έχουν παρόμοιες προτάσεις να συνδράμουν στις προσπάθειες του Δήμoυ, για κάτι παραγωγικότερο από δελτία τύπου και μικροπολιτική.