16 Ιαν 2013

Ο Δημητρης Σκουρας:"Ευχομαι σε ολους τους συμπολιτες να μην ζησουν τετοια σκληρη εμπειρια"


Mετα απο επικοινωνια  που ειχαμε με τον πρωην δημαρχο Ξυλοκαστρου Δημητρη Σκουρα, σχετικα με το δυσαρεστο  περιστατικο της εισβολης τριων κουλουφορων ληστων στο σπιτι του, ο κ. Σκουρας θελησε να μας δωσει καποιες διευκρινησεις για την αποδοση της πραγματικοτητας, στο πως ακριβως συνεβησαν τα γεγονοτα.
 Μας ειπε λοιπον.....
 

 τα εξης :

" α) Η αστυνομια εφτασε σε "χρονο μηδεν" απο την στιγμη που ειδοποιηθηκε.

   β) Οι εισβολεις περαν του οτι  μας εδεσαν , οφειλω να διευκρινισω οτι δεν μας κακοποιησαν και μας φερθηκαν καλα.

   γ) Θελω να παρατηρησω οτι η τοπικη κοινωνια στο Ξυλοκαστρο και προφανως σε ολη την Ελλαδα σοκαρεται εξισου με καθε τετοιο περιστατικο που συμβαινει, ανεξαρτητα εαν προκειται για πρωην δημαρχο η για οποιονδηποτε συμπολιτη.

  Τελος, θελω να δηλωσω οσο πιο δυνατα μπορω, αυτο που ειπα στο τελευταιο Δημοτικο Συμβουλιο πριν το περιστατικο στο σπιτι μου: "Οποιος διαννοηθει ,ειτε πολιτικος εγκεφαλος ,ειτε γραφειοκρατης της αστυνομιας να αρνηθει την αναβαθμιση ποσοτικα και ποιοτικα του Α.Τ. Ξυλοκαστρου , την επαναλειτουργια του Α.Τ. Δερβενιου και την παρουσια αστυνομικων και στα χωρια μας ,θεωρειται ασπονδος εχθρος. Σε περιπτωση, καθοτι σε αυτην την χωρα τιποτε δεν αποκλειεται, που αποτολμηθει η υποβαθμιση η και η καταργηση του ΑΤ στον δημο μας, θα τριβει τα ματια του, θα τραβαει τα μαλλια του και παραπλευρως η Χρυση Αυγη ,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αλλες αριστερες δυναμεις θα πανηγυριζουν απο τα επερχομενα. "  

Επαναλαμβανω πως αυτες τις δηλωσεις τις εκανα πριν το περιστατικο στο σπιτι μου. 
Και να εκφρασω μια ευχη: Eυχομαι σε ολους τους συμπολιτες μου να μην ζησουν τετοια  σκληρη εμπειρια! Αλλα επειδη στο ξεφραγο ελληνικο αμπελι αυτη η ευχη δεν εχει δυνατοτητες να ευδοκιμησει ,ευχομαι τουλαχιστον σε ολους τους συμπολιτες και τους συνελληνες η τελικη καταληξη απο τετοια περιστατικα ,να ειναι εξισου ανωδυνη για την ζωη και την σωματικη τους ακεραιοτητα. "