5 Δεκ 2012

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Βέλου Βόχας στηρίζουν τα παιδιά της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄


Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Βέλου Βόχας με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να μαζέψουν παιχνίδια που θα δοθούν στην ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ (Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο).....
 

 
Στην ανακοίνωσή  αναφέρονται τα εξής:
΄΄Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, αποφασίσαμε να κινητοποιηθούμε, προκειμένου να μαζευτούν παιχνίδια καινούρια ή μεταχειρισμένα και να δοθούν σαν συμβολικό δώρο στην ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία σκεφτήκαμε πως η ανθρωπιά πρέπει να δυναμώσει βάζοντας όλοι εμείς ένα ακόμη λιθαράκι.
Σας καλούμε να αναλογιστείτε την ιδιαίτερη κατάσταση αυτών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, δίνοντας το δικό τους αγώνα, βοηθώντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά και συγκέντρωση παιχνιδιών, τα οποία θα παραδοθούν στον ξενώνα της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄.
Επειδή η προσπάθεια είναι εθελοντική παρακαλούμε όποιοι συνάδελφοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα παιχνίδια να είναι μέχρι μεταχειρισμένα και πολύ καθαρά.
Τόπος συγκέντρωσης των παιχνιδιών ορίζονται οι παιδικοί σταθμοί Ζευγολατιού, Βέλου και Βραχατίου.
Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18/12/2012.΄΄