1 Νοε 2011

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου απέκτησε επιτέλους υλικοτεχνικό εξοπλισμό

 
Ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη, για την ευγενική του χειρονομία, να δωρίσει στο σχολείο μας απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό...
που αδυνατούσαμε ως τώρα να αποκτήσουμε.

Ειλικρινά μας συγκινεί το γεγονός, ότι ο Υπουργός κάλυψε, εξ ολοκλήρου το κόστος της δαπάνης, για την απόκτηση ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, ενός υπολογιστή, και ενός βίντεοπροβολέα (projector)! Το παραπάνω γεγονός αλλά και η άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, αποτελούν για το Σύλλογο Γονέων, το Σύλλογο Διδασκόντων, και τους μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου, ύψιστη τιμή!

Η προσφορά του Κορίνθιου Υπουργού κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη βοηθάει τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και όλους εμάς που εθελοντικά πασχίζουμε για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος που εκπαιδεύονται τα παιδιά μας, να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστούμε μέσα από βάθη της καρδιά μας στον κύριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά του.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης, σε όσους εργάσθηκαν και εργάζονται με στόχο να λυθούν τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα αρχίσουν οι απαραίτητες εργασίες, και οι οποίες έχουν κριθεί από όλους τους αρμόδιους φορείς άμεσα αναγκαίες, έτσι ώστε να υπάρξει ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης. Για το Δ.Σ. του Συλλόγου, η σωματική ακεραιότητα των μαθητών και η εργασία σε ασφαλές περιβάλλον των δασκάλων, βρίσκονται σε πρώτο επίπεδο από πλευράς σπουδαιότητας.
Με τιμή,

Για το Σύλλογο,

   Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

 

Παρασκευάς Διονυσόπουλος        Αναστασία Παπουτσή