9 Αυγ 2011

Οι βουτιές του Σαμαρά με Μιχελάκη και Χαϊτογλου στο Ναύπλιο


Σε ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται απο το περασμένο Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να πάρει… δυνάμεις για το δύσκολο (πολιτικό) φθινόπωρο που θα ακολουθήσει.Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες στη γενέτειρα της συζύγου του, Γεωργίας, το Ναύπλιο, όπως εξάλλου...
κάνει κάθε χρόνο, για να βρίσκεται και κοντά στην Αθήνα, όπου συνεχίζεται το αντιπολιτευτικό έργο της ΝΔ, δίνοντας το… παράδειγμα σε όλα τα γαλάζια στελέχη.
Ο Μεσσήνιος αρχηγός, πάντως, δεν προτιμά να κάνει τα μπάνια του σε ερημικές παραλίες και με προστασία αστυνομικών -όπως o Γιώργος Παπανδρέου, λόγω… αγανακτισμένων- αλλά σε παραλίες με πλήθος λουομένων, τους οποίους και δέχεται να συνομιλήσει.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά σήμερα το parapolitika ο Μεσσήνιος αρχηγός το Σάββατο και την Κυριακή προτίμησε για τις βουτιές του παραλίες που συγκεντρώνουν νεαρόκοσμο, όπως είναι αυτή του Κονδυλίου στο Βιβάρι, πίνοντας μάλιστα και δροσιστικά κοκτέιλ στο beach bar »del sol».

Στην παρέα του, εκτός απο την σύζυγό του ήταν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, επίσης με την σύζυγό του, αλλά και ένας φίλος απο τα παλιά. Ο λόγος για τον Κώστα Χαϊτογλου, της γνωστής εταιρείας «Μακεδονικός Χαλβάς». Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας βρίσκεται αρκετά συχνά στην γαλάζια προεδρική παρέα, αφού με τον Μεσσήνιο αρχηγό διατηρούν σταθερή φιλία πολλών ετών. Σημειώνεται, ότι τα προηγούμενα Χριστούγεννα το αφεντικό του «Μακεδονικού Χαλβά» βρέθηκε ξανά στο Ναύπλιο, μαζί με την οικογένεια Σαμαρά.

Έτερος της συντροφιάς ήταν και ο γιατρός και μέλος της »παρέας των δύσκολων εποχών» Κώστας Βλάσης, η βουλευτική υποψηφιότητα του οποίου έχει «κλειδώσει» για την Αρκαδία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Κατά την παραμονή του στην αργολική πρωτεύουσα ο πρόεδρος της ΝΔ δεν απέφυγε τις επαφές του με στελέχη του κόμματος, αρκετά απο τα οποία κατάφεραν να πιάσουν και… ξαπλώστρα δίπλα του.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Επόμενος σταθμός του Σαμαρά τις επόμενες ημέρες είναι η Πύλος στη Μεσσηνία, ενώ τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί στην Παναγία Σουμελά και αμέσως μετά θα επιστρέψει στη Συγγρού για να ετοιμαστεί για τη ΔΕΘ, που φέτος αναμένεται να έχει έντονο προεκλογικό χρώμα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3; Ο Γιάννης Μιχελάκης αφού πήρε το ΟΚ απο τον Σαμαρά για ολιγοήμερη παράταση των διακοπών του… τράβηξε για την παραλιακή Αρκαδία και συγκεκριμένα για το Λεωνίδιο Κυνουρίας -απο το διπλανό χωριό, τα Πούλιθρα κατάγεται η σύζυγός του.


parapolitika.gr