26 Μαρ 2011

Αλώβητος "πέρασε" τις συμπληγάδες της Πάτρας ο Μπεγλίτης

Σε αντίθεση με πολλούς συνάδελφους του που πέρασαν δύσκολες ώρες χθες παρευρισκόμενοι στις παρελάσεις,ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας Πάνος Μπεγλίτης κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ,αν και βρέθηκε στην Πάτρα..
εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Κι εδώ που τα λέμε η Πάτρα τούτο το καιρό είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος προορισμός γαι τα κυβερνητικά στελέχη..
  Με αφορμή τη επίσκεψή του στην Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων στη Ελληνική Βιομηχανία Όπλων, στο Αίγιο.
Με  αφορμή την συνάντηση ο Παναγιώτης Μπεγλίτης σημείωσε: «Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, ώστε όχι μονό να σταθεί στα πόδια της η ΕΒΟ Αιγίου, αλλά να αποκτήσει εξωστρέφεια και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της. Την έχουμε ανάγκη ως δυναμικό μέρος της αμυντικής μας βιομηχανίας. Θέλω να πω ότι θα αγωνίζομαι μέχρι την τελευταία στιγμή για το μεροκάματο και τους μισθούς των εργαζομένων με το Υπουργείο Οικονομικών και με τις τράπεζες, σε μια δύσκολη περίοδο. Παράλληλα αγωνιζόμαστε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εταιρίας για να επιβιώσει σε ένα δύσκολο ανταγωνιστικό εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον.»