27 Δεκ 2010

Έχασε ο Ποσειδώνας στο κύπελλο απο τον Φίλιππο 31-39 αλλά κέρδισε ένα χαμόγελο απο το "Χαμόγελο του παιδιού"




 Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος διεξήχθη η αγώνας μεταξύ των ομάδων Ποσειδών Λουτρακίου – Φίλιππος Βέροιας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ.
Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι....
με δύο ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες αλλά με πολύ καλά αθλητικά στοιχεία. Όντως ανώτερη η ομάδα του Φίλιππου το έδειξε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Δεν άφησε κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί από την ομάδα του Ποσειδώνα. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο ξέφυγε στο σκορ και χτίζοντας γρήγορα μια διψήφια διαφορά στο σκορ, μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο.
Η ομάδα του Ποσειδώνα προσπάθησε να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι εμπειρία κάτι που το κατάφερε. Προσπάθησε με σθένος και κατάφερε στην ομάδα του Φιλίππου να βάλει 31 γκολ σε μια άμυνα που είναι από τις πιο δυνατές και σκληρές στο ελληνικό πρωτάθλημα
 και να μειώσει την διαφορά στα 8 γκολ.
Οι φίλοι του αθλητισμού που βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγαν από το γήπεδο ευχαριστημένοι. Ευχαριστημένοι αφού είδαν ότι η ομάδα του Ποσειδώνα αποτελεούμενη πάνω από 80% από αθλητές του Λουτρακίου μπορεί να στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο και να προσφέρει θέαμα.
Μεγάλη χαρά είχαν και οι μικροί αθλητές των σωματείων Στρατηλάτης από τους Αγίους Θεοδώρους με καθοδηγητή τον Κύριο Χρυσαΐτη Ηλία και από τον Ποσειδώνα με τον Κύριο Τυφτικίδη Λάζαρο που στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα έδωσαν το δικό τους αγωνιστικό παρών. Συγχαρητήρια στα παιδιά.
Τέλος θα ήθελα να επισημάνω τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έδωσαν οι ομάδες στο παιχνίδι τους  για το σύλλογο <<Το Χαμόγελο του Παιδιού>>. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθεια αυτή με το ποσό των 530,90€.
Το τμήμα ευχαριστεί πολύ  << Το Χαμόγελο του Παιδιού>> και ειδικότερα τον Κο Καμιλάτο Χ. για την βοήθειά του και την κοινωνική λειτουργό του συλλόγου.

Όσο για την διαιτησία έλαμψε το αστέρι του Κου Χρόνη λόγο ημερών.
Διαιτητές: Χρόνης, Καραπάνος
Δίλεπτες: 7/7
Πέναλτι: 1/4 – 1/2
Δεκάλεπτα: 5-8, 8-16, 12-23, 17-29, 23-35, 31-39
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:
Αρχηγός Αποστολής : Τυφτικίδης Λάζαρος
(Χατζηκωνσταντίνου) Γιοκαράκης, Αικατερίνης, Κατούντας 3, Γκίκας, Μουτσάϊ, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης, Τούρκια 4, Σακελλαρίου, Χατζηκωνσταντίνου 3, Πιερράκος 5, Βουγιάνοβιτς 7, Βασιλειάδης 3, Παπαδόπουλος 6.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Χατζόγλου) Κωστακίδης 1, Τζούφρας 4, Μπαντής 3, Δεληγιάννης 3, Ευαγγελίδης 4, Ντομπρόκοβιτς 11, Παπαδόπουλος 10, Γιούπης 2, Λοΐζος, Κουρουμλίδης, Ρεμπελάκος, Κορωνάς, Τάτσης 1, Πρωτογέρης.