19 Νοε 2010

Η Έλσα των Αργολιδέων






Persona non grata   είναι στο Άργος η Έλσα Παπαδημητρίου και όχι μόνον για την υπόγεια στήριξη στον Π. Τατούλη.
Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά τη νίκη του με 59,23%, ξεσπάθωσε εναντίον της, γιατί, όπως λέει, στήριξε τον Γιώργο Αναγνώστου- εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ. Με δεδομένο ότι και στο Ναύπλιο την «περιμένει» ο Δ. Σαραβάκος, πληθαίνουν εκείνοι που πιστεύουν ότι η Έλσα οδεύει ολοταχώς προς τη Ντόρα.... Μόνον ο χρόνος που θα κάνει την κίνηση απομένει.Αυτά γράφει σήμερα το blog newpost.gr
Αξίζει να σημειωθεί πως παραπονα επίσης εξέφρασε μετεκλογικά και ο επιτυχημένος δήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Αναγνωσταράς. 
Επειδή τα της Αργολίδας τα γνωρίζω αρκετά καλά ,την Ελσα Παπαδημητρίου την ονομάζουν πολιτικό θηρίο ..Για τα παραπάνω ,έχω την αίσθηση πως καθόλου δεν ιδρώνει το αυτί της..Έχει υποστεί πολέμους εσωκομματικούς πολλούς και έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τις υπόγειες διαδρομές στήριξης σε υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω αν ακούσατε την απάντηση της όταν την είχε καλέσει η Ρηγίλλης να την ρωτήσει ,μετά εορτής βεβαίως ,πώς της φαίνεται ο υποψήφιος κυριος Δράκος :"Απίθανος !" τους απάντησε ,αλλά γιατί με ρωτάτε τώρα; Ταυτοχρόνως ,τους ανέφερε πως και ο κύριος Τατούλης είναι φίλος της ,αλλά θα στηρίξει την επιλογή του κόμματος της. Εν τω μέσω των εκλογών και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ κατηγγειλε τις μεθοδεύσεις Παπαδημητρίου ..Το ερώτημα των δημοσιογράφων ήταν εύλογο: " γιατί όλα τίθενται τώρα ; Έχουν σχέση με το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη; Σπρώχνουν την Έλσα προς τα εκεί; Εξάλλου είναι και μέλος του ομίλλου .."
Όπως και να έχει η Παπαδημητρίου θα το κάνει το δικό της ..Χορτασμένη απο την στήριξη των ψηφοφόρων της εδώ και δεκαετίες ,με εξαιρετική παρουσία και δράση στο εξωτερικό, θα πάρει την μεγάλη απόφαση..