6 Νοε 2010

"Ζητώ την συμμετοχή όλων των πολιτών της Κορινθίας "



Φίλες και Φίλοι

Οι εκλογές της Κυριακής είναι κομβικές.
 Όχι μόνο διότι η χώρα βρίσκεται σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή που όλοι αναγνωρίζουμε, αλλά και διότι είναι καθοριστικές για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, επ’ ευκαιρία της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη». Μια μεταρρύθμιση...
που δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να αναδειχθούν οι τοπικές και περιφερειακές αναπτυξιακές δυνατότητες, για τις οποίες μόνη εγγύηση αξιοποίησής τους είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε μια διαδικασία που αφορά τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Γι’ αυτό το λόγο, ζητώ τη συμμετοχή όλων των πολιτών της Κορινθίας.
Ζητώ τη συμμετοχή σας και τη συστράτευσή σας στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Μια προσπάθεια που μπορεί να ευοδωθεί με την υποστήριξη των άξιων και ικανών στελεχών της Αυτοδιοίκησης που ηγούνται των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και με την εμπειρία και τις ικανότητές τους μπορούν να συμβάλλουν στην απρόσκοπτη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα.
Η συμμετοχή σας, η θετική ψήφος σας προς αυτά τα αυτοδιοικητικά στελέχη θα σας καταστήσει συνδιαμορφωτές του μέλλοντος του τόπου σας, της Πελοποννήσου, της Κορινθίας  και ολόκληρης της χώρας.