11 Φεβ 2021

Παραδέχθηκε ο Σκαντζός στη Νικολάκου: Τώρα υλοποιούμε τα έργα Τατούλη! Μετά την διετία θα φανούν τα έργα του Νίκα!

 


Του Ν. Φλαούνα 

Παραδέχθηκε ευθέως, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου κ. Σκαντζός, πως ολα τα έργα που πραγματοποιούνται (19 μήνες μετα τις εκλογές) είναι έργα "Τατούλη" και της δικής τους διοίκησης (δηλαδή του Νίκα) θα αρχίσουν να φαίνονται μετα την...

διετία!

Η παραδοχή αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ο κ. Νίκας, λέει  συνεχώς, όταν υλοποιεί  έργα, ο οποίος θέλει να τα παρουσιάζει ως ...δικά του!

Βεβαίως ο κ. Σκαντζός είπε και παραδέχθηκε το αυτονόητο! 

Η παραδοχή αυτή, εγινε σε διάλογο που ειχε δημοσίως με την πρώην Αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη, την κ. Ντ. Νικολάκου. Ήταν φυσικό να μη μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού η συνομιλήτριά του γνωρίζει τα θέματα της Περιφέρειας  καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον καθώς και εκ του γεγονότος πως ο κ. Σκαντζός δεν είχε την δυνατότητα να της ...κλείσει τα μικρόφωνα, όπως η ίδια του θύμισε πως κάνει στα Περιφερειακά Συμβούλια.

Τώρα βέβαια, ο κ. Νίκας δεν θα ειναι καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα είπε ο κ. Σκαντζός. Είναι όμως ερώτημα αν θα τολμήσει ο Περιφερειάρχης να φερθεί απέναντι στον κ. Σκατζό, όπως είχε φερθεί κατ´ επανάληψη στους συνεργάτες του όταν ήταν Δήμαρχος Καλαμάτας.

Επίσης ο κ. Πρόεδρος δήλωσε με... έμφαση πως οι Πελοποννήσιοι θα εχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν το "ΟΡΑΜΑ" Νίκα για την Πελοπόννησο μετα την πρώτη διετία και απ´αυτό (το όραμα) θα κριθεί η διοίκηση της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει ...όραμα, αφού το προεκλογικό τους πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο ... αντιτατουλικό παραλήρημα, οπως του θύμισε η κ. Νικολάκου.

Οσο για την τότε αποστασία των νεοδημοκρατών συμβούλων στην παράταξη Τατούλη και τις απειλές διαγραφών όπου για πολλούς που δεν υπέκυψαν υλοποιήθηκαν, ο κ. Σκαντζός απλα είπε πως ειναι ελεύθερος ο καθένας να πορεύεται οπως θέλει ...!

Εκει που περίμενε κάποιος να αντεπιτεθεί η κ. Νικολάκου, δεν το είδε ουτε το άκουσε!

Κι'αυτό επειδή την ειχε καταλάβει ενα ....μη διακριτικό γέλιο, όπως και όσους άκουγαν το διάλογο-αντιπαράθεση των δυο Περιφερειακών Συμβούλων !