5 Φεβ 2017

Εντυπωσιακή παρουσία της "ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε." στην μεγάλη έκθεση "Zootechnia 2017"


Ρεκόρ συμμετοχών  σημειώθηκε στη 10η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia», τη μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
 Στη φετινή Zootechnia οι εκθέτες ανήλθαν σε 939 έναντι 849 του 2015. Οι ξένοι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Δανία....


την Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σλοβενία και την Τουρκία, ενώ συνολικά οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσωπούν 37 χώρες. 
 Παρούσες στη «Zootechnia» είναι όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες. 




Μέσα σε αυτές και η Κορινθιακή εταιρεία "Χρήστος Δημητρόπουλος Α.Ε." που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία πρώτων υλών για την παρασκευή ζωοτροφών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, της πτηνοτροφίας, της κτηνοτροφίας, της ιχθυοκαλλιέργειας και κατοικίδιων.



Αποστολή  και στόχος της Έλενας Δημητροπούλου και του Παναγιώτη Βενετσάνου, η  δημιουργία μιας σταθερά αναπτυσσόμενης ομάδας προϊόντων ζωοτροφών, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών της  και την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της. Και πάντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς.











Με μια εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση "Η Δημητρόπουλος Α.Ε.",δείχνει για μια ακόμη φορά πως ακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της .Κι αυτή είναι μια σημαντική διαπίστωση παλαιών και νέων συνεργατών της που πέρασαν απο το περίπτερό της στην φετινή έκθεση.