1 Νοε 2016

Έρχεται σεισμός!


Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Έλληνες η είδηση, πως το επόμενο διάστημα θα γίνει μεγάλος σεισμός στη χώρα μας. 

Ο σεισμός θα σπάσει λίγο την χρεοκοπίλα και την μνημονίλα των τελευταίων χρόνων, προσφέροντας στους Έλληνες μια αλλαγή, ώστε να αισθανθούν πάλι αισιοδοξία για το μέλλον, αφού αισιοδοξία για το παρελθόν δεν μπορεί να υπάρξει.


 Οι σεισμολόγοι υποστηρίζουν, πως ο μεγάλος σεισμός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ιταλία, αφού από την Ευρώπη μας έρχονται μόνο Μνημόνια και δεν είναι σωστό να κατηγορούμε τους εταίρους μας, πως είναι υπεύθυνοι και για τους σεισμούς.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και γυναικολογίας, Αριστείδης Μουνής, τόνισε, πως η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα γεμάτη ραγιάδες και καθυστερημένους, οπότε πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορά μας, για να πάει ο σεισμός και στις διπλανές χώρες που δεν είναι σεισμογενείς.

Η Βουλή συνεδρίασε για τον επερχόμενο μεγάλο σεισμό και όλα τα κόμματα ψήφισαν κατά του σεισμού, εκτός από την Νέα Δημοκρατία που ψήφισε παρών, γιατί θέλει να ρίξει την κυβέρνηση και να παραλάβει μια χώρα συντρίμμια από το σεισμό.

Με απόφαση της κυβέρνησης, την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί δημοψήφισμα, για να αποφασίσουν οι Έλληνες, αν θέλουν να γίνει μεγάλος, καταστροφικός και φονικός σεισμός (που θα ισοπεδώσει τα πάντα) ή αν επιθυμούν, να βγει το σπίτι τους σε πλειστηριασμό και να ζουν σε χαρτόκουτες.

Οι μενουμευρώπηδες ζητούν, στο δημοψήφισμα να τεθεί το ερώτημα «Σεισμός ή Τέταρτο Μνημόνιο;».

Επίσης, οι Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν, σε ποια σημεία της χώρας επιθυμούν να γίνει ο μεγάλος σεισμός, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν, πως πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων έρχεται το οικόπεδο που βρίσκεται ο ΣΚΑΪ και ακολουθεί με μικρή διαφορά το κεφάλι του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ενόψει του μεγάλου σεισμού, η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες, να πληρώσουν προκαταβολικά τους λογαριασμούς και τους φόρους του επόμενου χρόνου, γιατί θα είναι δύσκολο να τους πληρώσουν αν τους έχουν πλακώσει έξι όροφοι και είναι κάτω από τα μπετά, οπότε μπορεί να τους κόψουν το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net