27 Φεβ 2016

Φέντερερ: Επιστρέφει στο Μόντε Κάρλο!

  
Η αρθροσκόπηση στο γόνατο, αναγκάζει τον Ρότζερ Φέντερερ να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα, με τον Ελβετό να ανακοινώνει την απόσυρσή του απ'το Indian Wells Masters και την επιστροφή του στο χωμάτινο 1000αρι του Μόντε Κάρλο!
 
 Λίγο παραπάνω υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι θαυμαστές του Ρότζερ Φέντερερ, για να ξαναδούν τον αγαπημένο τους τενίστα εν δράσει..

Ο Βασιλιάς αναμένεται να επιστρέψει στο tour ένα μήνα αργότερα, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, δηλαδή στις 10 Απριλίου για το Monte Carlo Masters στο Μονακό.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο αρχές Φεβρουαρίου και μέχρι θες υπολόγιζε να αγωνιστεί στο Indian Wells Masters στις 10 Μαρτίου στην Καλιφόρνια.

Όπως, όμως, ενημέρωσε χθες του θαυμαστές του μέσω Facebook, η επιστροφή του παρατείνεται για το Μόντε Κάρλο...

"Η αποκατάσταση στο γόνατο εξελίσσεται πολύ καλά. Έχω ήδη πολύ καλές προπονήσεις στο court και στο γυνμαστήριο. Καθώς η χρονιά είναι μεγάλη, δεν θέλω να το πιέσω πολύ και να επιστρέψω τόσο νωρίς. Έτσι, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο σπουδαίο τουρνουά του Indian Wells, όμως σκοπεύω να επιστρέψω στην έρημο του χρόνου.

"Μετά από κουβέντα με την ομάδα μου, αποφάσισα να αγωνιστώ στο Monte Carlo Masters. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και θα σας δω σύντομα"
ανέφερε το μήνυμα του Φέντερερ, το οποίο συνοδευόταν με ένα slow motion στιγμιότυπο από προπόνηση του Ελβετού στο court.