5 Ιαν 2016

Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους


Αυτή η δήλωση ίσως της δώσει περισσότερες ψήφους από οποιαδήποτε άλλη. Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, έπαιξε το ισχυρό χαρτί… των εξωγήινων κατά την περιοδεία της στο New Hampshire.
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την...


ύπαρξη UFO, φέρεται να απάντησε, ότι εφόσον εκλεγεί, θα φτάσει στην «πηγή της αλήθειας». Δεν δίστασε μάλιστα να πει, πως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας. 

Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε, πως σχεδιάζει, να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, την περιβόητη άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στη Νεβάδα.  

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, στο παρελθόν είχε κάνει έκκληση, να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια» είχε πει χαρακτηριστικά.* Εχουμε και το σχόλιο του Πιτσιρίκου για το θέμα:


Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να πει την αλήθεια για τους εξωγήινους

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόσχεση της Χίλαρι Κλίντον, πως, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα όσα γνωρίζουν οι αμερικανικές κυβερνήσεις για τους εξωγήινους.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε, ότι είναι πολύ πιθανόν να μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι, αλλά εμείς ήμασταν πολύ απασχολημένοι με τους εαυτούς μας και δεν τους δώσαμε σημασία, γιατί εκείνη την ώρα κοιτούσαμε το κινητό, για να δούμε αν απάντησε στο Facebook η Άντζελα, με την οποία θέλουμε να φασωθούμε.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε ακόμα, πως η μεγαλύτερη ένδειξη πως οι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τη Γη, είναι η αρχαία Ελλάδα.

Όπως είπε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν μάλλον εξωγήινοι, επειδή πέτυχαν τόσο μεγάλα επιτεύγματα πριν από χιλιάδες χρόνια.

Σύμφωνα με την Χίλαρι Κλίντον, η μεγαλύτερη ένδειξη πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν εξωγήινοι είναι οι σύγχρονοι Έλληνες, που ζουν σαν δούλοι και τους αρέσει, ενώ, αν ήταν απόγονοι των εξωγήινων αρχαίων Ελλήνων, θα αγωνίζονταν για την ελευθερία τους και δεν θα ήταν αμόρφωτοι, αποβλακωμένοι και χάπατα.

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν σε 11 μήνες, θα πρέπει να περιμένουμε από τους υποψήφιους προέδρους πολλές ακόμα υποσχέσεις για εξωγήινους, UFO, βρυκόλακες, ζόμπι και άλλα τέτοια που ενθουσιάζουν όλους τους καθυστερημένους του πλανήτη.

Ο πιο σίγουρος τρόπος να νικήσει η Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές είναι, να δηλώσει, πως είναι εξωγήινη.

Είναι πιο εύκολο να εκλέξουν οι Αμερικανοί για πρόεδρο έναν εξωγήινο, παρά μια γυναίκα.

Βέβαια, το πρόβλημα της Χίλαρι Κλίντον είναι πως ο αντίπαλός της, Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να πείσει τους Αμερικανούς όχι μόνο ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά ότι έχει πηδήσει και μερικούς.
Read more: http://pitsirikos.net