31 Αυγ 2013

Συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου. Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση.


Την Πέμπτη το βράδυ 29 Αυγούστου στην Κόρινθο στο χώρο της Παραλίας της Ιερατικής πραγματοποιήθηκε ανοικτή συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου, στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει το Λιμενικό Ταμείο.


Στόχος των εκδηλώσεων αυτών, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι  να αναδειχτεί  ο επί χρόνια εγκαταλελειμμένος και «σκοτεινός» χώρος της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης .



Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η καλλιτέχνης που στις μέρες μας κάνει τη «διαφορά». Τόσο για τα ερμηνευτικά χαρίσματα και τις επιλογές της όσο και για την «καθάρια» και την ισχυρή προσωπικότητά της. Δεν φοβάται τους καλλιτεχνικούς πειραματισμούς και μέχρι τώρα έχει κινηθεί τελείως αντισυμβατικά, «…Για μένα πετυχημένος δρόμος είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς, αυτό είναι το βάρος και το βάθος της υπόθεσης. Κι εγώ τραγουδάω γιατί γουστάρω να το κάνω, είναι απλά τα πράγματα…». 

Η Νατάσσα Μποφίλιου αγαπάει  αυτό που κάνει και  αγωνίζεται σκληρά, για να  ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων που τη βάζουν στα σπίτια τους και στις ψυχές τους, και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι αρκετοί την χαρακτηρίζουν τη σπουδαιότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της.


Το σύνθημά λοιπόν, των  εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται  από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου είναι «οι μέρες του φωτός στο λιμάνι» και η επιλογή της Νατάσσας Μποφίλιου ταυτίστηκε απόλυτα με αυτό. Όπως λέει η ίδια, «οι Μέρες του Φώτος είναι μονόδρομος σε αυτές τις μέρες σκότους που διανύουμε. Είναι η ευχή μας να έρθουν και τις περιμένουμε, κοιτάμε προς αυτές και προσπαθούμε να κάνουμε τη μέρα μας πιο όμορφη και πιο φωτεινή.».

Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση.