4 Νοε 2012

Και ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, πως δεν θα ψηφίσει τα πολυνομοσχέδιο της Τετάρτης, που περιλαμβάνει τα νέα μέτρα...


«Καλό είναι να ξέρεις ανατομία, αλλά αυτό δεν σε κάνει και χειρουργό» δήλωσε για τον καθηγητή υπουργό Οικονομικών ο Μίμης Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως θα καταψηφίσει τα μέτρα για τα εργασιακά. 

«Θα καταψηφίσω τα του Εργασίας, έσπασε η γραμμή του μετώπου, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως απλό δημοσιονομικό ζήτημα, έπρεπε να φτιάξουμε ένα νέο αποθεματικό, αλλά δεν είδα ουσιαστική επίδραση» ανέφερε.

Σημειώνεται, πως ήδη η ΔΗΜΑΡ έχει ανακοινώσει, ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, με πιθανότερο σενάριο να δηλώσει «παρών» κατά την ψηφοφορία. Επίσης, έχουν ανακοινώσει, πως δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης.  

Με αυτά τα δεδομένα η κυβερνητική πλειοψηφία περιορίζεται στους 157 βουλευτές.

Σημειώνεται, πως και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με το πολυνομοσχέδιο, χωρίς, ωστόσο, να έχουν διευκρινίσει, τη στάση που θα κρατήσουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.