24 Νοε 2010

Οι απαντήσεις του Κώστα Κόλλια στα επίμονα ερωτήματά μας



Ακόμα σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία απο την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια ,μετά την εκπομπή Ζουγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο βουλευτής χθες βράδυ ,καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του SUPER ,αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση ,μετά απο τα επίμονα ,αλλά εύλογα ερωτήμα μας ..
Ο κύριος Κόλλιας ,επανέλαβε πως δεν έχει πάρει εκείνος και η γυναίκα του ούτε ένα ευρώ και πως εαν αποδειχθεί το αντίθετο ,τότε αμέσως θα παραιτηθεί απο το βουλευτικό του αξίωμα.
Ο βουλευτής ,επανέλαβε πως η γυναίκα του είχε παραιτηθεί απο το 2007 κι επικαλέστηκε πως το συγκεκριμένο χαρτί το έχει υπογράψει ο δήμαρχος Κορινθίων.Όταν ρωτήθηκε ,ωστόσο ,πώς ο διευθυντής του ΟΓΑ ,με επίσημο έγγραφο του βεβαιώνει πως μέχρι τις 22-11 -10 η σύζυγος του κυρίου Κόλλια φέρεται να εργάζεται και στον ΟΓΑ , ως ανταποκρίτρια ,δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς έγινε αυτό.
Στο ερώτημα πώς εξηγεί το γεγονός πως ο μισθός πηγαινε σε λογαριασμό της κυρίας Κόλλια ,ο κύριος Κόλλιας τόνισε πως  δεν είναι προσωπικός της λογαριασμός και πως πρόκειται για πολύ μικρά ποσά ,της τάξεως των 100ευρώ.Στην ερώτηση μας ,υπο ποιο νομικό καθεστώς η σύζυγός του ,έδωσε σε συναδελφους της την κάρτα της ,το βιβλιάριο και την σφραγίδα της ο κύριος Κόλλιας δεν απάντησε.
Στο ερώτημα μας ,πώς δεν το αντελήφθηκε έστω απο τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας ..Ο κύριος Κόλλιας είπε πως ποτέ δεν του ήρθε χαρτί που γράφει αποδοχές της συζύγου του απο τον ΟΓΑ..
Στο ερώτημα μας,μήπως η σύζυγος δεν παραιτήθηκε και προέβη σε αυτήν την πράξη, να δωσει δηλαδή σε συναδέλφους της να χρησιμοποιούν την σφραγίδα της και το βιβλιάριο,για να παραμείνει κενή η θέση της ,εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά ,λέγοντας πως η πραγματική δουλειά της γυναίκας του είναι βοηθός ληξιάρχου.  
Ο βουλευτής χρέωσε τον δήμαρχο της Κορίνθου για την υπόθεση αυτή ,χαρακτηριζοντας τον εμπαθή ,επειδή δεν τον στήριξε στις πρόσφατες εκλογές. Τον κατηγόρησε πως ψεύδεται και πως την υποθεση αυτή θα την κρατήσει ο ίδιος στην επικαιρότητα μέχρι να δικαιωθεί. Πάντως άφησε να εννοηθεί ,πως ενδεχομένως να κρύβονται κάποιοι πίσω τον Αλέκο Πνευματικό ,που επιθυμούν την πολιτκή του εξόντωση..