25 Σεπ 2010

ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Και ο Δήμας ανάμεσα στους επιτρόπους που παίρνουν μισθό από τη Κομισιόν μέχρι και τώρα
Ευρωπαίοι πρώην επίτροποι εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές από την Κομισιόν, μολονότι έχουν φύγει από τη κομισιόν και πολλοί κατέχουν νέα πολιτικά αξιώματα.

ΚΑΙΝΕ 52 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι με τα παράνομα κυκλώματα που δρουν στον ελληνικό αθλητισμό. Σε μάνατζερ, παράγοντες, πρώην προπονητές και παίκτες φέρεται να ανήκουν οι 52 τραπεζικοί λογαριασμοί που δεσμεύτηκαν…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ

Επιστολή προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απέστειλε η Ένωση Καταστημάτων Ψιλικών - Καπνοπωλών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του κλάδου.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

Η επικίνδυνη χημική ουσία Δισφαινόλη Α (ΒΡΑ), που αποτελεί ορμονικό διαταράκτη και η παρουσία της σε πλαστικά βρεφικά μπιμπερό είχε ξεσηκώσει διεθνή σάλο τα προηγούμενα χρόνια, χρησιμοποιείται...
στο θερμικό χαρτί των ταμειακών μηχανών, επισήμανε στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.

ΒΑΤΟΠΕΔΙ:ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΑΝΙΔΑ

Νέα τροπή παίρνει η διερεύνηση της υπόθεσης Βατοπαιδίου μετά το αίτημα του υπουργού Δικαιοσύνης προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, να ερευνήσει -βάσει του άρθρου 31 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας- εάν τυχόν υπάρχουν ποινικές ευθύνες του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιου Σανιδά στην υπόθεση.

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ -ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ

Κανονικά πραγματοποιείται σήμερα  η κυκλοφορία των βυτιοφόρων δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης για τον ανεφοδιασμό των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Ωστόσο, η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και μεταφορέων έχει οδηγηθεί στα άκρα, μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών-βυτιοφόρων να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά την έγγραφη διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στα τρία βασικά αιτήματα του κλάδου.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο χρόνος σε ένα ρολόι στο πάτωμα κυλάει πιο αργά -αν και με ανεπαίσθητο τρόπο- σε σχέση με ένα ίδιο ρολόι που βρίσκεται πάνω σε μια σκάλα, επειδή το χαμηλότερο ρολόι επηρεάζεται (οριακά) περισσότερο από την βαρύτητα, αφού βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνειά της, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει πιο γρήγορα για όποιον βρίσκεται πιο ψηλά.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ


Από το ταμείο και μάλιστα σύντομα θα πρέπει να περάσουν οι ιδιοκτήτες που έχουν κρύψει τις πισίνες τους αλλά και οι ιδιοκτήτες των γνωστών επαγγελματικών “μαϊμούδων” σκαφών!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η μείωση του τζίρου αλλά και τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε φέτος ο ελληνικός τουρισμός οδηγούν πολλούς ξενοδόχους στο κλείσιμο των ξενοδοχείων τους και στο να βγάλουν πωλητήριο.

ΛΟΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ(Χρονογράφημα ) Η ΜΩΒ ΓΡΑΒΑΤΑ

 Γράφει η Σοφία Τσέκου
Δε χωρεί αμφιβολία ότι η χώρα διαθέτει έναν πρωθυπουργό μες στην καλή χαρά. Υψηλό κι ευθυτενή, με υψηλό το φρόνημα, υψηλές τις προσδοκίες και με ψηλά τον πήχη, άλλο αν τα περισσότερα άλματα γίνονται κάτω από τον πήχη. Δε χωρεί αμφιβολία ότι ο ηγέτης των Ελλήνων είναι πανταχού απών και τα πάντα  μη πληρών, αφού έχουμε κάνει μαύρα μάτια, τελευταίως, να τον δούμε. Και όποτε τον βλέπουμε εντός ή εκτός συνόρων , τον βλέπουμε με το ίδιο look: κουστούμι, άσπρο πουκάμισο και μωβ γραβάτα. Μονίμως μωβ γραβάτα.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ;ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα που έβγαλε η sfedona.gr χθες με το έγγραφο της Νομαρχίας και συγκεκριμένα της διεύθυνσης Υγείας για το νερό που έρχεται στην Κόρινθο απο τις πηγές της Δρίζας,αν και η φράση 'πιθανόν να είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία "δεν ταιριάζει ως συμπέρασμα σε δημόσια υπηρεσία.Τι θα πει πιθανόν άραγε; Είναι επικίνδυνο ή δεν είναι;  ..Θεωρώ απαραίτητη την άμεση απάντηση της δημοτικής αρχής στο ευαίσθητο αυτό θέμα .Καθυστερήσεις δεν χωρούν ,όταν έχουμε να κάνουμε με το θέμα της υδροδότησης της πρωτεύουσας του νομού .
Όπως πληροφορούμαι θα υπάρξει έγγραφο απαντητικό απο την ΔΕΥΑΚ  .

THN ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FULGOR./Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ:ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Την προσεχή  Τετάρτη στις 12.30 μμ θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση για το θέμα της FULGOR στο υπουργείο Εργασίας.Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης χθες το βράδυ κατά την διάρεια της εκπομπής  Εκπομπή Απέναντι Σε Όλα ,που φιλοξενούσε εκπροσώπους τους σωματείου των εργαζομένων της επιχείρησης .Συγκεκριμένα ο υπουργός ανέφερε τα εξής: