9 Ιαν 2016

Απαγορεύεται... η φτώχεια. Πρόστιμο σε καρκινοπαθή που πούλαγε προσωπικά της αντικείμενα


«Απαγορεύεται στους φτωχούς να πωλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν. Πρόστιμο 10.000 ευρώ».
Η πινακίδα αυτή θα πρέπει να αναρτηθεί στις λαϊκές αγορές της χώρας, όπου καταφεύγουν πένητες και πληττόμενοι από την κρίση συμπολίτες, αντικαθιστώντας παλαιότερες προειδοποιητικές πινακίδες για τους «παραβάτες» του νόμου.

Μια από τα ίδια


Ποιος θυμάται τις διαβεβαιώσεις, ότι δεν θα γίνει καμιά περικοπή των συντάξεων; 
Ποιος θυμάται τις πρωθυπουργικές δηλώσεις, ότι οι συντάξεις των γερόντων διασώζουν την ελληνική κοινωνία από τις ακραίες συνέπειες τις ανθρωπιστικής κρίσης;
Ποιος θυμάται τις αναλύσεις, ότι...

Κατάντια...Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει συγνώμη από τον Σημίτη και τον Γιαννίτση!


Το ακούσαμε και αυτό από τον δήθεν Αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σημερινή εκπομπή της ΕΡΤ με θέμα το ασφαλιστικό τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο βουλευτής του Νάσος Αθανασίου, που, αφού ζήτησε συγνώμη από τον Νεοδημοκράτη Κύρτσο που ο ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε σκληρή αντιπολίτευση στον Σαμαρά, είπε το αμίμητο (από το οποίο σας παρουσιάζουμε το απόσπασμα).

Σύνταξη στα 118

by To Skouliki Tom... Σαν βόμβα υδρογόνου του Κιμ Γιονγκ Ουν έσκασε στον μονίμως ανυποψίαστο ελληνικό λαό το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το νέο ασφαλιστικό.

Η μόνη απόδειξη που πρέπει να ζητήσουμε


Χαμός γίνεται με τις αποδείξεις στη χώρα μας, αφού κάθε λίγο κυκλοφορεί και μια νέα φήμη, για το αν θα πρέπει οι φορολογούμενοι να τις κρατούν ή όχι.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να...

Μια πόλη-φάντασμα στην Κίνα!


Χτισμένη για να φιλοξενήσει πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους, η πόλη Ordos σχεδιάστηκε, για να αποτελέσει το αποκορύφωμα της ανάπτυξης στην εσωτερική Μογγολία. 
Εντυπωσιακά κτίρια, μεγάλοι δρόμοι, ουρανοξύστες με την τελευταία λέξη του design και συνολικά μια εικόνα σύγχρονης μητρόπολης…

Διαφορές συμπεριφοράς ανάμεσα στα δύο φύλα…


Οι άντρες έχουν διαφορές με τις γυναίκες και μάλιστα πολλές. Στον τρόπο που σκέφτονται, που αποφασίζουν, που ντύνονται, που επιλέγουν, που κανονίζουν, που οργανώνουν… 
Για τα ίδια πράγματα έχουν μια διαφορετική προσέγγιση, αφού για το κάθε φύλο η σημασία βρίσκεται αλλού. 
Με χιούμορ και διασκεδαστική διάθεση δείτε στη συνέχεια, πώς τα...