19 Ιουλ 2021

Μητσοτάκης από την Τρίπολη: Από ηλικία 12 ετών ο εμβολιασμός εφόσον το εισηγηθεί η Επιτροπή


Το μήνυμα πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη μείωση του ορίου ηλικίας για τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού στα 12 έτη, εφόσον εισηγηθεί κάτι τέτοιο η αρμόδια Επιτροπή έστειλε από την Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας που..

Στο έργο ΣΔΙΤ ο Μητσοτάκης | "Θα λύσουμε οριστικά το ζήτημα των απορριμμάτων της Πελοποννήσου"

 


Το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων που υλοποιείται στην Ελλάδα επισκέφτηκε το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πρόκειται για τη Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων..

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στην Γαρυφαλλιά -

 


Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας στο Βέλο Κορινθίας, ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες - Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία ενώ φίλοι και συγγενείς την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια αφήνοντας ένα λουλούδι

Κορωνοϊός: Εφιαλτικά σενάρια για την εκτόξευση της ανεργίας


Γιάννης Αγουρίδης

Τα επίσημα στοιχεία δημιουργούν πολύ μεγάλο προβληματισμό, για το πλήγμα που θα υποστεί η κοινωνία

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς η ανεργία παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και υπάρχει πολύ...

Οι κυβερνητικές παλινωδίες, η Μύκονος και τα καμπανάκια για τον τουρισμό


«Ναυαγεί» το success story του Μαξίμου για covid free νησιά, με τα μέτρα στη Μύκονο να αποτελούν μεγάλο καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό, ενώ ήδη στο μικροσκόπιο έχουν μπει και άλλοι μεγάλοι τουριστικοί προορισμοί.

Κορωνοϊός: 1.834 νέα κρούσματα - 8 νεκροί, 123 διασωληνωμένοι. 43 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας


Επιπλέον 1.834 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 8 ασθενείς από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 123 ασθενείς. Παράλληλα, 141 ασθενείς με κορωνοϊό εισήχθησαν στα...

Π.Τατούλης: Θεσμική εκτροπή και μεγάλη προσβολή εκ μέρους του κ.Νίκα προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου

 


Ο κ.Νίκας ως οικοδεσπότης(!) απέστειλε την 14.7.2021 πρόσκληση με αριθ. πρωτ. 219763/14.7.2021 και θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΚΑΠ) », σε συγκεκριμένους αποδέκτες αποκλείοντας τα..

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Μεσσηνία / Οι συναντήσεις

 


Περιοδεία στη Μεσσηνία πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας, επιθεώρησε τα έργα στο λιμάνι του Μαράθου, και στη συνέχεια..

Συνέλευση Γυναικών Κορίνθου: ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ!

 


Για πολλές γυναίκες και θηλυκότητες, η έμφυλη βία έχει αποτελέσει καθημερινό γεγονός που δύναται να μένει στο σκοτάδι.

Σήμερα, λόγω της γενναιότητας τόσων αδερφών μας που μιλούν δημόσια και καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους, το πρόβλημα της έμφυλης βίας γίνεται ολοένα και πιο..

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 


Η Δράση στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους και ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής δραστηριότητας για το 2021 υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Η στήριξη των..

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων: Φροντίδα σε 81 αδέσποτα σκυλιά και γατιά

 


Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την την Μ.Κ.Ο. Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (Κ.Δ.Κ.Ε.), την ΚοΠρΑΠ Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας - CAR Corinthia Animal Rescue..

Βορίδης: Ο εργαζόμενος ή επιστρέφει εμβολιασμένος ή αποφασίζει να αλλάξει δουλειά

 


Για τα ζητήματα που προκύπτουν από την συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, η..

Τσίπρας για Φολέγανδρο : Άλλη μία γυναικοκτονία για την οποία ευθύνεται μία «κακιά στιγμή»


 Άλλη μία γυναικοκτονία για την οποία ευθύνεται μία "κακιά στιγμή"», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας. Όσο βαθύτερα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο περισσότερο θα φροντίσουμε να..

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος


 Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος σε ηλικία 80 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους τελευταίους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας..

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά στο Βέλο Κορινθίας, ανήμερα της γιορτής της


 Ανείπωτη θλίψη στο Βέλο Κορινθίας για την 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

Το νήμα της ζωής της 26χρονης κοπέλας κόπηκε τόσο απότομα και τόσο άδικα, στις πρώτες διακοπές που έκανε. Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής..

To πολιτικό ναυάγιο της Μυκόνου


Η κριτική εξ αριστερών λέει, ότι ο τουρισμός άνοιξε (ξανά) άναρχα, χωρίς σχέδιο και με εκ των υστέρων μέτρα και τεστ για τους ανεμβολίαστους που φθάνουν στα νησιά. Και θέτει, μάλλον, εύλογα το ερώτημα, πως αφέθηκε το πρώτο σε ποσοστά...

Γιατί τώρα μια Αριστερή Πρωτοβουλία;


Κώστας Λαπαβίτσας*

Η Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης παρουσιάστηκε στις 12 Ιουλίου στην πλατεία Αυδή στην Αθήνα. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και θετική, αλλά από εκείνη την ημέρα ακούμε συχνά το ερώτημα, γιατί ξεκινήσαμε την προσπάθεια και ποιοι είναι οι στόχοι της. Οι κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι είναι προφανείς.

Ως εδώ! - Της Τζένης Σουκαρά

 



Σκεφτόμουν πολύ όλες αυτές τις ώρες.. Ήταν, βλέπεις, πολύ κοντά αυτό το φονικό. Ήλθε και έγινε θηλιά στο λαιμό! Ήθελα να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου. Όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα.

Άλλη μια γυναίκα δολοφονήθηκε. Άλλο ένα νέο κορίτσι που άνοιγε τα φτερά του στη ζωή. Που πίστεψε στις δυνάμεις της , στα όνειρα της, στις σπουδές της, στο έρωτα, στην συντροφικότητα. Δολοφονήθηκε γιατί, λέει,  μαλώσανε. Γιατί ψυχρανθήκανε. Γιατί τους τελείωσε το αίσθημα. 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης στην Κόρινθο


 Την Τρίτη 20 Ιουλίου, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής
με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κώστα Σκανδαλίδη θα επισκεφτεί την Κόρινθο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιμελητηρίων και επιστημονικών συλλόγων, ενώ θα επισκεφτεί και τις..

Μεγάλη εκδήλωση για το Περιβάλλον και τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια διοργανώνει η "Πράσινη Πελοπόννησος"

 


Η Περιφερειακή Παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος»  και το Δίκτυο "Πράσινος Κόσμος" 

συνδιοργανώνουν εκδήλωση και επίσκεψη στον Σχίνο Κορινθίας  με θέμα :

« Περιβάλλον ώρα μηδέν: Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές..