17 Οκτ 2016

Επιτροπή Νόμπελ: Χάσαμε τον Ντίλαν. STOP

  
Η Σουηδική Ακαδημία ανακοίνωσε, πως σταματά τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Μπομπ Ντίλαν, το νικητή του φετινού Νόμπελ Λογοτεχνίας, καθώς, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό, να έρθει σε επαφή μαζί του.
Η γενική γραμματέας της Επιτροπής για τα βραβεία νόμπελ, Σάρα Ντάνιους,

Επέτειος της χειροτονίας του Μητροπολίτη Διονυσίου - Συμπλήρωση 10 χρόνων


Με αφορμή την επέτειο της  χειροτονίας του σε Επίσκοπο και Μητροπολίτη Κορίνθου   ο Σεβασμιότατος   τέλεσε την Θ. Λειτουργία το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016, στον Ι. Ναό Αγ. Γερασίμου στα Μεντουργιάνικα, μετόχι της Ι. Μονής Προφήτου Ηλιού Ζαχόλης  συνιερουργούντων των συνοδών του ιερέων και διακόνων και των ιερέων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ευρωστίνης.

Με την βοήθεια Μπεγλίτη προωθείται η στρατηγικής σημασίας συνεργασία Περιφέρειας με την κυβέρνηση Αγίας Πετρούπολης


Σε συνέχεια της συνεργασίας και των συμφωνηθέντων δράσεων μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης - Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγία Πετρούπολης...

Ο Ερντογάν τα θέλει όλα! Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Μοσούλη και νησιά Αιγαίου «στην αγκαλιά της Τουρκίας» - Σκληρή αντίδραση Αθήνας


''Απασφάλισε'' πάλι ο Ερντογάν και ξεδίπλωσε τα σχέδια του για την Τουρκία όπως εκείνος την φαντάζεται, με αφορμή την υπόθεση της Μοσούλης, σε ομιλία του στην γενέτειρά του, την πόλη Ρίζε, τονίζοντας ότι ''Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία'', ότι είναι καθήκον της χώρας να ''ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη και την Κριμαία,..

Χανς-Βέρνερ Ζιν: Θέμα χρόνου, η έξοδος της Ιταλίας από την ευρωζώνη


H κατάσταση της οικονομίας τη Ιταλίας είναι τόσο απελπιστική, ώστε η έξοδός της από την ευρωζώνη είναι θέμα χρόνου, κατά τον γνωστότερο οικονομολόγο της Γερμανίας, Χανς-Βέρνερ Ζιν. Ο λόγος για την κρίση της οικονομίας της είναι, ότι εξακολουθεί να παράγει εξίσου ακριβά όσο και πριν την οικονομική κρίση.

Οι γυναίκες που έδιωξαν τα καρτέλ, την αστυνομία και τους πολιτικούς από την πόλη τους

Στην πόλη Χεράν του Μεξικού
Στις 15 Απριλίου του 2011 μια ομάδα γυναικών στην πόλη Χεράν του Μεξικού οργάνωσε και...

Το συνέδριο πίσω από τις λέξεις…


Του Γιώργου Παπαϊωάννου        
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κράτος και η επόμενη μέρα
Τα νέα χαρακτηριστικά που επικυρώνονται
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί κανείς να το αντιμετωπίσει σαν να συμβαίνει το...

Δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά στην Κορινθία στα χέρια της Αστυνομίας - 11 συλλήψεις!


Ποσότητες κοκαΐνης και χασίς διακινούσαν στην Κορινθία τα μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες εξαρθρώθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά Έλληνες, ηλικίας από 35 έως 48 ετών, τρεις Αλβανούς, ηλικίας 25, 29 και 31 ετών και μία 24χρονη από την Ουκρανία. Σύμφωνα με την Αστυνομία...

Νέες κινητοποιήσεις (Τετάρτη 19/10) στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας ενάντια στους πλειστηριασμούς

                      
Κυβέρνηση και τράπεζες, δυστυχώς, εμπαίζουν τους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε σχέση με τους πλειστηριασμούς.

 Η φερόμενη ως πρόθεση της κυβέρνησης να απαγορεύσει νομοθετικά τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, μέχρι...

Σουπερμάρκετ θα καλλιεργεί λαχανικά στην ταράτσα του!

Ένα βελγικό σουπερμάρκετ προετοιμάζεται να προσφέρει στους καταναλωτές του ολόφρεσκα λαχανικά, που θα παράγει στην ταράτσα του! Το υποκατάστημα Boondael, της αλυσίδας...