24 Νοε 2010

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-2 .


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε μια πολύ επιθετική ομάδα, οι παίκτες του πίεσαν από το πρώτο λεπτό καθώς είχαν μπροστά τους μόλις 45 λεπτά και τελικά τα κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Εργοτέλη στο 77'.

Δράστης ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, που παρά το....

λίγο χρόνο συμμετοχής κατάφερε να φτάσει τα τέσσερα γκολ και να δείξει στους συμπαίκτες του τον δρόμο προς τη νίκη.

Από 'κει και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο με γκολ του Φουστέρ.

Ο Ισπανός που πέρασε αλλαγή στη θέση του Σέρβου σκόρερ, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη και να τελειώσει τις ελάχιστες ελπίδες των Κρητικών.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Κρήτη και πλέον είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Superleague, έχοντας μάλιστα 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Αρκετά λάθη από τον Γιάχο και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Τοροσίδη, ενώ τώρα δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό σε χέρι του Μπέτο μέσα από την περιοχή, σταμάτησε τον Μπούντιμιρ για οφσάιντ ενώ καλυπτόταν (φταίει κυρίως ο βοηθός), ενώ οι Κρητικοί διαμαρτύρονται και για το ξεκίνημα της φάσης του πρώτου γκολ, τονίζοντας πως η προηγούμενη φάση δεν ήταν κόρνερ αλλά άουτ.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Ολίσε, Ορφανός, Μπέτο, Λεάλ / Πάντελιτς, Μοδέστο

Γκολ: 77' Πάντελιτς, 90+5' Φουστέρ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (82' Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (71' Ρομάνο), Μπούντιμιρ.

Ολυμπιακός(Ερνέστο Βαλβέρδε)
: Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (92' Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90' Μήτρογλου), Πάντελιτς (88' Φουστέρ).

ΠΗΓΗ: Newpost.gr