21 Ιαν 2020

«Δεν έχω χρόνο ούτε για να πεθάνω»


Ένας χρόνος πέρασε κιόλας, από τα κυματάκια που έκανε ο Ρούτγκερ Μπρέγκμαν στο Νταβός και ήρθε η ώρα για το σίκουελ.

Για ακόμα μια φορά, η ελίτ του κόσμου θα συναντηθεί, για να λύσει τα προβλήματα της ανθρωπότητας. 

Δήμος Λουτρακίου και Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου ανακοίνωσαν την διακοπή της αποκομιδής των κάδων ανακύκλωσης λόγω της αναστολής λειτουργίας του ΚΔΑΥ


Ένας - ένας οι δήμοι της Κορινθίας έχουν πρόβλημα στην αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών λόγω της φωτιάς στο ΚΔΑΥ Μπολατίου και προβαίνουν σε ανακοινώσεις προς τους δημότες τους.
Χθες ο δήμος Σικυωνίων...

Κατάντια: Απο κανένα σημείο της Κορινθίας δεν θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα


Μαθαίνουμε πως η Ολυμπιακή Φλόγα που θα ξεκινήσει στις 12 Μαρτίου απο την Αρχαία Ολυμπία και θα καταλήξει στις 19 Μαρτίου στο Παναθηναικό Στάδιο δεν θα κάνει στάση σε καμία περιοχή της Κορινθίας μας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ειδική δομή της αστυνομίας ενάντια στη «ριζοσπαστικοποίηση»


Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου 

Ξαναστήνει το «σπουδαστικό» και το «συνδικαλιστικό» της ασφάλειας η κυβέρνηση της Νεάς Δημοκρατίας. Πρώτος στόχος οι σχολές και «η γροθιά» των φοιτητών.

Χλιδή, πίτες και τρομοκρατία


Όταν οι «νόμιμοι ιδιοκτήτες» της χώρας έχουν την εξουσία, κάθε φορά που βρίσκονται σε πολύ δεινή πολιτική θέση, η μόνιμη διαφυγή είναι η "ασφάλεια" και μια δημοσκόπηση.

Malakes, save the King of Saudi Arabia


Γεια σου φίλε μου Πιτσιρίκο! Πολύ ωραίο το κείμενο σχετικά με την δικαίωση των ξενιτεμένων Ελλήνων σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και νομίζω, ότι και οι προβλέψεις που έκανες σχετικά με το μέλλον των Ελληνοτουρκικών σχέσεων. Θα τρέχουν οι “μπατριώτες” και θα καλούν εκείνους που έφυγαν, να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους, για να …πολεμήσουν.
Απολύτως προβλέψιμα όλα αυτά. 

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου



Όπως μας ενημερώνει ο δήμος Βέλου Βόχας στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Βραχατίου ΄΄Γ. Τριαντάφυλλος΄΄ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης και επιχωμάτωσης της...

Απαρατήρητος κατάφερε να παρακολουθήσει την συνδιάσκεψη του Βερολίνου ο Νίκος Δένδιας


Νίκη για την ελληνική διπλωματία αποτελεί η συμμετοχή του Νίκου Δένδια στη συνδιάσκεψη του Βερολίνου καθώς κατάφερε να παρακολουθήσει κρυφά τις διεργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου. .

H "ασφάλεια της ανάπτυξης" αφορά μόνο την Μεσσηνία; Τι δεν δήλωσαν Χρυσοχοίδης - Νίκας


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης  παρευρέθηκε στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα , σε κοπή πίτας και στις δηλώσεις του υποσχέθηκε να ξαναπάει στην Καλαμάτα σε λίγες εβδομάδες...

Καρκίνος: Σπουδαία ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει στην θεραπεία όλων των μορφών του!


Έρευνα - σταθμός από Βρετανούς επιστήμονες. 
Τυχαία ανακάλυψη ανοσοκυττάρου που δίνει ελπίδα σε εκατομμύρια κόσμο! 
Δίνει ελπίδα για καταπολέμηση όλων των μορφών του καρκίνου.