4 Νοε 2019

Εξώδικο Τουλουπάκη κατά Καθημερινής: Παράνομη η δημοσιοποίηση του εγγράφου, ανακριβές και συκοφαντικό το δημοσίευμα


Με εξώδικη διαμαρτυρία αντιδρά η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στη δημοσίευση του εμπιστευτικού εγγράφου της προς την Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου, για τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, από την εφημερίδα Καθημερινή.

Η εξώδικη διαμαρτυρία - δήλωση - πρόσκληση απευθύνεται...

Άκουσον! Άκουσον!

Έχουμε και λέμε:

- Ο πρωθυπουργός απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του Αρκά βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το έργο ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων και βεβαίως παρίστανε τον όψιμο οικολόγο ,ευτυχώς όχι εναλλακτικό. 
Επίσης ο πρωθυπουργός της χώρας έσπευσε να απαντήσει στον βουλευτή...

Φοβού τους «εθελοντιστές»* …και δώρα φέροντας!


Του Σπύρου Θύμη

*Ξεχωρίζω τους «εθελοντές», δηλαδή αυτούς που καλοπροαίρετα, και συνειδητά, νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους, από τους «εθελοντιστές», δηλαδή αυτούς που προσπαθούν να προωθήσουν τον εθελοντισμό σαν στάση ζωής και συμπεριφοράς για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα..
Η κ. Μιχαηλίδου, που έκανε την περίφημη...

Η κατάρρευση της θεωρίας της «σκευωρίας»


Η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου και η, σαμαρικής πατρότητας, θεωρία της «πολιτικής σκευωρίας» στο σκάνδαλο Novartis ήταν εξ αρχής παγίδα ολκής για την κυβέρνηση. 
Εξ ου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχείρησε (όχι πάντα επιτυχώς) να κρατήσει αποστάσεις, έβγαλε από το κάδρο της έρευνας (έστω και με την επίκληση της…