25 Οκτ 2010

Κάτι έχω να σου πω


Dalida s comment s

 Τι διάβασα πρωί πρωί Σαββάτου;;;;;  14,5 μονάδες ρίχνει ο Τατούλης στο Δράκο; Βέβαια μέσα βάζουν και την αδιευκρίνιστη ψήφο διότι χωρίς αυτή οι μονάδες είναι 7! Όπως και να χει όμως είναι ένα δείγμα από τα πολλά του τελευταίου διαστήματος τα οποία...

Μαθήματα αξιοπρέπειας


Το ντοκιµαντέρ λέγεται «Στα χέρια µας» (Εntre nos mains), διαρκεί µόλις µία ώρα και 28 λεπτά και δεν έχει να διαφηµίσει ούτε διάσηµους ηθοποιούς ούτε special effects.Παρά ταύτα, όποιος το δει βγαίνει από την αίθουσα απίστευτα ελαφρύς και σίγουρα καλύτερος άνθρωπος. Το βεβαιώνει µε άρθρο του στο «Μarianne» ο γάλλος δηµοσιογράφος Αλέν Ρεµόν, που συστήνει...

Αντιπλημμυρικά έργα στην Κόρινθο


Εγκρίθηκε από το υπουργείο Υποδομών η διάθεση πίστωσης ύψους 2.688.428,68 εκατ. ευρώ, για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής προστασίας στο χείμαρρο Ξηριά στην Κόρινθο.

Το έργο αφορά στην κατασκευή των γεφυρών «Σολωμού» και «Γ.Κ.Α.» σύμφωνα...

Πρόγραμμα επισκέψεων κ. Τάσου Χωρέμη




Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Τάσος Χωρέμης, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αυτοδιοικητική πορεία & μέλη του συνδυασμού, θα επισκεφθούν  σήμερα το απόγευμα την περιοχή του Μικρού Βάλτου.

 Επίσης  κατά  την επίσκεψη του συνδυασμού σε χωριά...

Γιατί οι άνδρες ζούν λιγότερο από τις γυναίκες;


Οι άνδρες ζουν λιγότερο από τις γυναίκες. Γιατί; Υπάρχουν πολλές απαντήσεις που θα μπορούσε να δώσει κάποιος με πρώτη και καλύτερη γιατί ακούει συνέχεια την γκρίνια των γυναικών. Όμως κάτι άλλο κρύβεται στην μακροζωία των γυναικών!Ο μέσος άνδρας τρέχει πιο γρήγορα από μια γυναίκα ή σηκώνει μεγαλύτερα βάρη, αλλά...

Απορροφούνται όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ με οριστικά αποτελέσματα εως 31 Δεκεμβρίου 2009


Ο μεγάλος αριθμός των συνταξιοδοτήσεων στο δημόσιο και ειδικά οι αυξημένες ανάγκες από προσωπικό στο υπουργείο Οικονομικών, οδήγησε τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών στην έκδοση εγκυκλίου για την απορρόφηση των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων μέχρι...

Αποσιώπηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη



    Μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων οι γερμανικές εταιρίες Bayer και BASF και οι γαλλικές Lafarge και GDF-Suez, χρηματοδότησαν αμερικανούς γερουσιαστές οι οποίοι αμφισβητούν τους κινδύνους της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η έκθεση που δημοσιοποίησε...

ΑΕΙ: διάλογος με αγκάθια


Με έντονες επιφυλάξες και αντιδράσεις «υποδέχτηκαν» οι πρυτάνεις και οι καθηγητές των πανεπιστηµίων το γραπτό 27σέλιδο κείµενο διαβούλευσης για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση που έδωσε προχθές στη δηµοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
Οι πρυτάνεις, στο οµόφωνο ψήφισµα που εξέδωσαν το Σάββατο µετά την 65η Σύνοδό τους στο Ρέθυµνο, αναφέρουν πως...

Για αντικομμουνισμό καταγγέλλει το ΚΚΕ την ΕΡΤ και το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στην κρατική τηλεόραση, στην οποία καταλογίζει «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», εξαπολύει το ΚΚΕ, το οποίο κατηγορεί και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την προβολή ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Στάλιν....

Το "Νησί" έγινε μανία


Μέχρι και ξενάγηση στους χώρους γυρισµάτων της σειράς «Το Νησί» κανονίζει ξενοδοχείο της Κρήτης για τους πελάτες του. Ο αντίκτυπος του σίριαλ φαίνεται να αγγίζει τα όρια της µανίας.
Ποιος να το περίµενε. Η µαρτυρική ζωή ανθρώπων  αποδιοποµπαίων, σε άλλες εποχές , που βίωσαν τον κοινωνικό στιγµατισµό,έβαλε στον χάρτη µια...

Δείτε που βάζουν τους καπνιστές...οι Κινέζοι



Ασύλληπτη ιδέα!!!
Όταν πήραμε αυτή τη φωτογραφία δεν ξέραμε πραγματικά αν πρόκειται για αστείο ή αν όντως συμβαίνει. Την ώρα που στην Ελλάδα το έχουμε κάνει μείζον ζήτημα και έχουμε φθάσει στο σημείο να κατηγορούμε την κυβέρνηση που απαγόρευσε το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, δείτε τι κάνουν οι Κινέζοι:

Περιφέρεια Πελοποννήσου:Στοίχημα για ΠΑΣΟΚ καιΝΔ



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου (στην πραγµατικότητα Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου) αποτελεί διαχρονικά τη συντηρητικότερη περιοχή της χώρας, µε τη Ν.Δ. να αναδεικνύεται σταθερά πρώτο κόµµα σε όλες ανεξαιρέτως τις εθνικές εκλογικές αναµετρήσεις από το 1974 µέχρι και τις ευρωεκλογές του 2009.Με την έννοια αυτή, το αποτέλεσµα του...

Ας πει κάποιος την αλήθεια για το νερό


Αυτή τη φορά δεν θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε με τον κύριο Κώστα Γιώτη ..Τα δημοσιεύματα που βγήκαν αυτές τις ημέρες αφήνουν πολλά ερωτηματικά και απορίες..Για τον ρόλο των υπηρεσιών ,των ελέγχων ,των εγγράφων ,τον χρόνο που βγαίνουν στον αέρα ,τον λόγο που αποσιωπήθηκαν.Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό και δεν συνδέεται με σκοπιμότητες ,ούτε με τυμπανοκρουσίες ..Απαιτεί σαφή απάντηση :Πείτε μας ,δημοτική αρχή και υπεύθυνες υπηρεσίες της Νομαρχίας :
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ;ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΝΕΡΟ.ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Κώστας Γιώτης "Καλώ την ΔΕΥΑΚ και την διεύθυνση Υγιεινής να μας πουν υπεύθυνα αν το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση "



Με ιδιαίτερο προβληματισμό αλλά και με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε την εξέλιξη της έρευνας γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας της πόλης μας.Την Παρασκευή 21.10.2010 η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΣΦΕΝΤΟΝΑ» παρουσίασε επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας της Ν.Α Κορινθίας που υπογράφει ο προϊστάμενός της κ.Αλέξανδρος Χαρτσιάς που λέει

Ερώτηση προς τον Σκανδαλίδη για τις αποζημιώσεις σταφυλοειδών


ΘΕΜΑ: Αποζημιώσεις από καταστροφές σταφυλοειδών στον Μεγάλο Βάλτο Κορινθίας.

 Κύριε Υπουργέ,

Με την από 08.10.2010 επιστολή, την οποία και σας επισυνάπτω, κάτοικοι του χωριού Μεγάλος Βάλτος Κορινθίας εκφράζουν την αγωνιά τους για τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις της κατεστραμμένης παραγωγής τους.

Δημήτρης Σκούρας "Όλοι φταίνε ποτέ ο Κλαδούχος"

Η εφημερίδα «ΣΦΗΚΑ» στο φύλλο της 23ης Οκτωβρίου κάνει θέμα το γεγονός ότι εργολάβος για οφειλές από τον Δήμο Ξυλοκάστρου βγάζει στον πλειστηριασμό Δημοτικό ακίνητο.
Ο Δήμαρχος Αντ. Κλαδούχος εκδίδει ανακοίνωση και δηλώνει :
«Για γέλια και ανάξιο σχολιασμού το δημοσίευμα»

Συνέχεια της κόντρας "Για γέλια το δημοσίευμα πως ο δήμος Ξυλοκάστρου δεν έχει 35.000 ευρώ να πληρώσει εργολάβο"


Απάντηση Κλαδούχου -πράξη δεύτερη
Για γέλια και ανάξιο σχολιασμού, είναι ο πηχαίος τίτλος της εφημερίδας «ΣΦΗΚΑ» ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου δεν έχει 35.000 € να πληρώσει εργολάβο!!!
Επειδή όμως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ορισμένοι χρησιμοποιούν όλο και μεγαλύτερη ποσότητα λάσπης και καταφεύγουν σε κάθε είδους αθέμιτο μέσο προκειμένου να βλάψουν εμένα προσωπικά, κρίνω σκόπιμο να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα:

Αντώνης Κλαδούχος :Μαύρο ταμείο δεν υπάρχει στο δήμο





Απάντηση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου Α. Κλαδούχου στα χυδαιογραφήματα, τις χυδαιολογίες και τις αθλιότητες του κ. Σκούρα.
Με αφορμή την «καταγγελία» του κ. Σκούρα περί «μαύρου ταμείου» στο Δήμο θέλω να δηλώσω τα εξής:
Πρόκειται για χυδαιολογία και χυδαιογράφημα χωρίς το παραμικρό στοιχείο.
ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Απάντηση του Δημήτρη Σκούρα στις υπεκφυγες και ύβρεις του Αντώνη Κλαδούχου


Μετά τις εξαιρετικά άσχημες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν εις βάρος του απερχόμενου Δημάρχου από τον Τηλεοπτικό διάλογο στις 22 Οκτωβρίου στο TV SUPER σχετικά με την κακοδιαχείριση και το Μαύρο Δημοτικό Ταμείο εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στις 23 Οκτωβρίου.
Ο κ. Κλαδούχος αναλίσκεται στην δήλωσή του σε προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, όπως κάνει πάντα όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χάνει την ψυχραιμία του.

Άνευ προηγουμένου η κόντρα στο Ξυλόκαστρο μετά την εκπομπή Απέναντι σε Όλα

Ο απόηχος της εκπομπής Απέναντι σε όλα της περασμένης Παρασκευής καλά κρατεί στο δήμο Ξυλοκάστρου ..Η τηλεθέαση που είχε η εκπομπή δεν έχει προηγούμενο. Μαθαίνουμε πως καφετέρειες και ταβέρνες είχαν στους δέκτες των τηλεοράσεων τους  την εκπομπή μας και ήταν ασφυκτικά γεμάτες. Και αυτό ήταν φυσικό γιατί οι Ξυλοκαστρινοί είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Σκούρα και Κλαδούχου,γεγονός που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τώρα .

Η περίπτωση Σταματόπουλου δεν είναι περίεργο φαινόμενο

Το προεκλογικό κλίμα στη Σικυώνα παραμένει θολό ,όσο κι αν κάποιοι κάνουν προσπάθειες να εξηγήσουν την κατάσταση σύμφωνα πάντα με τις δικές τους προσδοκίες ..
Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές ,ο Σπύρος Σταματόπουλος τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα και να γίνει ο εκπρόσωπος των ορεινών κι αντι να αντιμετωπίσει αντιστάσεις κι απαξίωση ,γνώρισε την απροσδόκηση αποδοχή των πεδινών !

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στο Ζευγολατιό ο Αννίβας Παπακυριάκος


Ο Αννίβας Παπακυριάκος  υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας εγκαινίασε, στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το εκλογικό κέντρο του ανεξάρτητου συνδυασμού Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας του οποίου ηγείται.
Φίλοι, υποστηριχτές, αλλά και πολίτες του Νέου Δήμου που στηρίζουν τον Αννίβα Παπακυριάκο έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση, τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Άγριος καβγάς για τις δημοσκοπήσεις στην περιφέρεια



Απάντηση του συνδυασμού Δυνατή Πελοπόννησος στην μεταμεσονύχτια μέτρηση ,όπως την χαρακτηρίζει ,που διέρρευσε ο αντίπαλος συνδυασμός του Πέτρου Τατούλη ..
Και η ιστορία συνεχίζεται...

Διακοπή παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης

Τρέξτε να προλάβετε…

Διακοπή των παραδόσεων πετρελαίου θέρμανσης από την 1η Νοεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το χρονικό περιθώριο δίνεται ως «δείγμα καλής θέλησης» προς το υπουργείο Οικονομικών και κυρίως προς τους καταναλωτές.

Εκτόξευση των δόσεων


Νέα βάρη στους δανειολήπτες φέρνει η ξέφρενη κούρσα του euribor, καθώς αυξάνει εν μέσω κρίσης και συμπίεσης των εισοδημάτων τις δόσεις των στεγαστικών αλλά και των επιχειρηματικών δανείων. Παράλληλα πλήγμα για τους δανειολήπτες που επέλεξαν δάνειο σε φράγκο...

Διακαναλική :Διλήμματα απο Παπανδρέου -Αντιδράσεις απο την αντιπολίτευση

 - Στις εννιά το βράδυ στο Μαξίμου απέναντι σε επτά δημοσιογράφους
- Ετοιμάζει συνέντευξη-απάντηση μέσα στην εβδομάδα ο Σαμαράς
- Για ...“ prime time μονόλογο” Παπανδρέου κάνουν λόγο τα άλλα κόμματα

Π. Μπεγλίτης: Δεν πέφτουν κυβερνήσεις στις δημοτικές εκλογές



«Δεν κρίνεται η κυβέρνηση στις περιφερειακές εκλογές» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης , τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαλαρή ψήφος και πως πρέπει να στηριχθούν οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για την υπέρβαση της κρίσης.

Ο «Καλλικράτης» δίνει βαριά χαρτοφυλάκια στους περιφερειάρχες

Τους «µικρούς πρωθυπουργούς» των νέων περιφερειών θα κληθούν να ψηφίσουν σε δύο εβδοµάδες περίπου δέκα εκατοµµύρια εκλογείς.
Μήνυµα υπέρ ή κατά του Μνηµονίου είναι κυρίαρχο, τα κόµµατα ετοιµάζονται να µετρήσουν δυνάµεις και οι υποψήφιοι το µέγεθος της προσωπικής τους ακτινοβολίας. Πέρα όµως από τους συσχετισµούς, το πραγµατικό στοίχηµα αφορά ποια πρόσωπα θα βρεθούν την επόµενη µέρα στο τιµόνι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης η οποία επωµίζεται µε τον «Καλλικράτη» µία σειρά από σηµαντικές αρµοδιότητες.