17 Ιουλ 2021

Φολέγανδρος: Σοκ - Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης - «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε

 

"Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση". Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στη Φολέγανδρο, η σορός της οποίας βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός. Είχε προηγηθεί..

Nτ. Νικολάκου για το "κονδύλι"της Περιφέρειας:"Απόλυτη ασυδοσία και πολιτική γκάφα!Μάλλον η δαπάνη δεν αφορά την φιλοξενία.."


Μετά την θύελλα που ξέσπασε από την αποκάλυψη της εφημερίδας "Αυγή" για το έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το κονδύλι των 21.043,87 ευρώ που αφορά την ολιγόωρη επισκεψη του πρωθυπουργού στην Τρίπολη , η περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου στον προσωπικό της..

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές


Ερωτηματικά προκαλεί στη Φολέγανδρο η ανεύρεση της σορού της νεαρής κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας με τις αρχές να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της. Οι αστυνομικές αρχές στη Φολέγανδρο προσπαθούν..

Οι δυο "νάρκες" για την επόμενη μέρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων


Γιώργος Αλεξάκης

Η αποσωλήνωση της οικονομίας, η άρση μέτρων προστασίας σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά, υποκρύπτουν μεγάλους κινδύνους, για τις επιχειρήσεις εκείνες που δεν έχουν τη δυνατότητα να  διεκδικήσουν πρόσβαση  προτείνοντας βιώσιμες επενδύσεις στο τραπεζικό σύστημα και βέβαια στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ.

Εμβολιασμένοι/ανεμβολίαστοι: Ο νέος διχασμός


Χρησιμοποιούνται ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα, με αυτά που με εμπάθεια πρόβαλαν οι φανατικοί του "μετώπου της λογικής" πριν από το δημοψήφισμα και με όσα επικαλούνταν οι αντιΣΥΡΙΖΑ πολεμιστές πριν από τις εκλογές:

Κορονοϊός: 2.562 κρούσματα, 7 θάνατοι, 124 διασωληνωμένοι /55 η Κορινθία


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.562, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των..

Νέα μέτρα στη Μύκονο: Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα – Μουσική τέλος στα καταστήματα


Πρόσθετα μέτρα τίθενται σε ισχύ στη Μύκονο από σήμερα Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού κατά τα τελευταία 24ωρα, με πολλαπλές συρροές.

Σχολεία: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών – Όλες οι αλλαγές


Στη Βουλή κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Θρήνος στο Βέλο για το χαμό της 26χρονης στη Φολέγανδρο - Αγνοείται ο νεαρός φίλος της - Σε κατάσταση σοκ οι δυο οικογένειες


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση σήμερα πρωί που αφορά τον μυστηριώδη θάνατο της νεαρής κοπέλας από το Βέλο και που χθες ανέσυραν νεκρή από την θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.

Η 26χρονη που εργαζόταν στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο ΚΥ Κορίνθου,

Μέτρα που δεν ξέρουν πώς θα τα εφαρμόσουν


Γιάννης Μπασκάκης

Οχι μόνο τιμωρητικά αλλά και απολύτως πρόχειρα τα κυβερνητικά μέτρα αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών ● Διάπλατα ανοιχτό παραμένει το θέμα των απολύσεων, παρά την κυβερνητική προσπάθεια αποσύνδεσής του από αυτά ● Τι θα περιλαμβάνει η σχετική νομοθετική ρύθμιση και οι φαστ τρακ αναστολές στους δημοσίους υπαλλήλους.

21.000 ευρώ στοιχίζει η μονοήμερη πρωθυπουργική άφιξη στην Πελοπόννησο; Το έγγραφο της Περιφέρειας που "καίει" την επίσκεψη!


Σήμερα η εφημερίδα "Αυγή" αποκαλύπτει με έγγραφο πως ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας δίνει πάνω από   από 21.000 ευρώ για να υποδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτούς που τον συνοδεύουν.

Ο εγκλωβισμός και ο φόβος του Μαξίμου


Μαρίνα Αλεξανδρή

Στο Μαξίμου υπάρχει πολιτική αγωνία και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπάρχει αναβρασμός. Το σχέδιο υποχρεωτικού εμβολιασμού που έθεσε εσπευσμένα σε εφαρμογή η κυβέρνηση (η μόνη κυβέρνηση στην Ευρώπη που το έχει κάνει μέχρι τώρα, μαζί με τον Μακρόν και την Γαλλία), ανοίγει ντε φάκτο...

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη


 Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον Μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Η Φιλιώ Πυργάκη γεννήθηκε στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία..

Τσίπρας: Ο λαός να διώξει τη Δεξιά του Μητσοτάκη το συντομότερο

Σφυροκόπημα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον Κ. Μητσοτάκη «επικίνδυνο» και...

Γ. Πετρίτσης: Κ. Γκιολή το σύνολο των έργων που εκτελούνται, σχεδιάστηκαν και εξασφαλίστηκαν πόροι από τον Π. Τατούλη. Εσείς απλά φωτογραφίζεστε!

 


Το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή συνεχίζεται αμείωτο. Οι δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύουν συνεχώς την άγνοια του, την ανικανότητα  την αμετροέπεια και την αφελή του έπαρση. Με το γνωστό..

Το υπουργείο Παιδείας ομολογεί, ότι μένουν εκτός ΑΕΙ περισσότεροι από 26.000 μαθητές


Η μεγάλη «σφαγή» των υποψηφίων από τις τραγικές αλλαγές της Νίκης Κεραμέως επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα οποία μένουν εκτός ΑΕΙ περισσότεροι από...

Τα μαντάτα δεν είναι καλά...


Ξεκινώντας από την απλή διαπίστωση ότι «τα μαντάτα δεν είναι καλά» ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρεται στις αναμενόμενες απολύσεις αλλά και στους ακροδεξιούς «γκαουλάιτερ» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που απειλούν με αναστολές εργασίας και απολύσεις.

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Δευτέρα 19 Ιουλίου

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ήδη ενημερωμένος λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στην Περιφέρεια, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Όλη η Ελλάδα στον ρυθμό της Ολυμπιάδας - Οι μέρες και οι ώρες που αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ξεκινούν στις 23 Ιουλίου, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από 83 αθλητές σε συνολικά 17 διαφορετικά αθλήματα. Οι πρώτες ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 23 Ιουλίου, με τους Στέφανο Ντούσκο και..