14 Φεβ 2016

Η ιστορία του πιο διάσημου φιλιού στον κόσμο


Το Φιλί πηγάζει από ένα ανάγλυφο σύμπλεγμα που κοσμούσε το μέσον του αριστερού πλαισίου της Πύλης της Κολάσεως (γύρω στο 1880-1881) και απεικόνιζε τον Πάολο και τη Φραντζέσκα ένα ξακουστό ζευγάρι εραστών που έζησαν στα τέλη του 13ου αιώνα..

Η Ζωή ξαναχτυπά! Το ταξίδι για το Plan B, “τσιράκι” ο Παππάς και νέοι... καυτοί διάλογοι με Τσίπρα


Μετά τις”βόμβες” που εκτόξευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Αλέξη Τσίπρα, δημοσιοποιώντας τους διαλόγους που είχε μαζί του πριν η ίδια αναλάβει την προεδρία της Βουλής, η πρώην... σύντροφος ετοιμάζει νέο “χτύπημα”!

Η ΕΕ ξεκληρίζει τους αγρότες


Του Νίκου Μπογιόπουλου
Ο Γιούνκερ, ένας εξ αυτών, που όταν άρχισε η «Οδύσσεια» των Μνηµονίων, είχε ευχηθεί «καλό κουράγιο» στον ελληνικό λαό, τον Οκτώβριο του 2010 έκανε µια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση: Το «ελληνικό πρόβληµα», είπε, «ξεκινάει εδώ και τρεις δεκαετίες».

Ο Αϊνστάιν επιβεβαιώθηκε! Ανιχνεύτηκαν βαρυτικά κύματα (Βίντεο)


«Ανιχνεύσαμε βαρυτικά κύματα. Ναι, το κάναμε!» ήταν τα πρώτα λόγια του γενικού διευθυντή του πειράματος LIGO David Reitze. Η 11η Φεβρουαρίου του 2016, λογικά, θα αποτελεί μια μέρα, που οι φυσικοί και οι αστρονόμοι θα θυμούνται για καιρό.

Ας μιλήσουμε για τα κανάλια


Του Κώστα Εφήμερου
Αυτές τις ημέρες ακούγονται πολλά εκατέρωθεν για τα κανάλια του χθες και τα κανάλια του αύριο. Η συζήτηση βρίθει ανακριβειών και η αλήθεια είναι ότι γίνεται επί της διαδικασίας και όχι για την ταμπακιέρα. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για όλα, γιατί η ενημέρωση μας είναι συνταγματικό...

Ένα hot spot και να καίει


by To Skouliki Tom
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κω, η απόφαση της Κυβέρνησης να φτιάξει hot spot στο νησί τους, ώστε να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση του Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν ασύρματο wi-fi για όλους.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα hot spot...

Μήνυμα δανειστών: Κόψτε τις σημερινές συντάξεις, για να τελειώσει η αξιολόγηση


Την εφαρμογή των περικοπών που προβλέπει το σχέδιο Κατρούγκαλου και για τους νυν συνταξιούχους απαιτούν οι δανειστές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος.

Το σοκάκι του φιλιού -Με μία αγκαλιά εκεί διασφαλίζεις δεκαπέντε χρόνια ευτυχίας [εκόνες]


Εκατοντάδες ζευγάρια περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, για να σταθούν κάτω από τα μπαλκόνια και να φιληθούν.Πρόκειται για το El Callejon del Beso ένα από τα πιο στενά σοκάκια του κόσμου...

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης: Συναντήθηκαν 72 χρόνια μετά

Δύο νέοι άνθρωποι ερωτεύτηκαν παράφορα στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός αμερικανός, εκείνη βρετανίδα.Χάθηκαν, παντρεύτηκαν άλλους ανθρώπους, αλλά ο έρωτας που συγκλόνισε τις ψυχές τους έμεινε ολοζώντανος.