2 Ιουλ 2016

Ο ΡΜ με την δραχμή


Φίλε Πιτσιρίκο, στην Αμερική (την μητρόπολη του παγκόσμιου καπιταλισμού) η κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008 σήκωσε ένα τσουνάμι, που παραλίγο να πνίξει το σύστημα. 
Το 2016, στο μνημονιακό Προτεκτοράτο (και 7 χρόνια μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας), η υπαγωγή της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανικής στο άρθρο 99 αποτελεί για πολλούς (και τηρουμένων πάντα των αναλογιών) την...

Ολοκληρώθηκε το ΣΟΚ: O Querrey έφερε... NOLEXIT!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Sam Querrey ολοκλήρωσε αυτό που άρχισε χθες, κέρδισε τον Novak Djokovic με 3-1 σετ και "εκθρόνισε" τον Σέρβο από το Wimbledon, πετυχαίνοντας την έκπληξη του αιώνα!

Νέα διοικητής στο Νοσοκομείο Κορίνθου


Συνεχίζεται ο διορισμός νέων διοικητών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε άλλα 31 ονόματα νέων διοικητών νοσοκομείων έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης...

Το πονηράδικο το μουρλοκακομοίρικο


Του Στάθη
Θα το έλεγα χαμαιτυπείο, αλλά τα χαμαιτυπεία λειτουργούν με κανόνες, ενώ η κυβερνητική πολιτική ασκείται διά του ετσιθέλω, ετσιγουστάρω, διά της απάτης, διά των παπατζήδικων κόλπων.

Πω πω μία κανονιά!


by To Skouliki Tom
 

Σαν πυρηνική βόμβα μεγατόνων έσκασε στον κόσμο της υγιούς επιχειρηματικότητας η κανονιά που βάρεσε ο Όμιλος Μαρινόπουλος, αφού η διοίκησή του κάνει απανωτές αιτήσεις για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Ο Μαρινόπουλος φεύγει και αφήνει πίσω του

Αναλυτικά και ποιούς αφορά η έκπτωση της ΔΕΗ - Ερωτήσεις και απαντήσεις


Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες για τον τρόπο εφαρμογής της έκπτωσης 15 % στα τιμολόγια του ρεύματος, που ισχύει από σήμερα 1η Ιουλίου, δίνει η ΔΕΗ.

Μεταξύ άλλων προκύπτει, ότι η έκπτωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό (και όχι στον πρώτο που θα εκδοθεί μετά...