22 Δεκ 2016

Ταξιδιωτικές φωτογραφίες της Χρονιάς: Αυτές είναι οι καλύτερες!


Πολλές οι φωτογραφίες που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι του Travel Photographer of the Year 2016 (TPOTY) και οι οποίες τραβήχτηκαν από φωτογράφους από 20 χώρες ανά τον κόσμο. 
Η θεματολογία αφορούσε σε πόλεις και αρχιτεκτονική, ανθρώπους και πολιτισμό, άγρια ζωή και φύση. Η επιλογή...

Η σκληρή απάντηση Τσίπρα στη Γερμανία

  
Την εκδήλωση της Βουλής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας, για να στείλει, με νόημα, το δικό του μήνυμα στο Βερολίνο αλλά και την απάντησή του στις νέες βολές Σόϊμπλε.
Ήταν μια απάντηση με σκληρές αιχμές, και με τον Έλληνα πρωθυπουργό να φωτογραφίζει εμμέσως πλην σαφώς τον...

Σάββας Κωφίδης: «Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού βγήκα νικητής, δεν έγινα ο ίδιος τέρας»


του Ευθύμη Κουτσούκη (Mr EX)

Ξεσηκώνει ακόμα και «κωφ…ούς»! Σε μία EXtra αποκαλυπτική, δυναμική, επαναστατική κι ΕΞαιρετική συνέντευξη ο Σάββας Κωφίδης τα λέει ΕΞω από τα δόντια! Μια διαφορετική κουβέντα του Εξαρχειώτη, με έναν από τους σημαντικότερους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο οποίος έχει ριζωθεί στις ψυχές και στις καρδιές εγχώριων φιλάθλων, κι όχι μόνο…

Βόμβα ΔΝΤ: Με τεχνικό σημείωμα (Thomsen – Obstfeld) επιμένει σε νέα μείωση αφορολόγητου και συντάξεων


Ως βόμβα έσκασε το "τεχνικό κείμενο" που έδοσαν στη δημοσιότητα ο Paul Thomsen και ο Maurice Obstfeld και με το οποίο δίνουν απάντηση, εκ μέρους του ΔΝΤ, στους επικριτές του πρώτου κειμένου τους, που προκάλεσε οδυνηρές εντυπώσεις στον ελληνικό λαό και θύελλα αντιδράσεων.

Το αίμα στο λαιμό της


by To Skouliki Tom
Στον απόηχο του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Βερολίνο, ψάρεψα από το διαδίκτυο την κεντρική φωτογραφία του κειμένου, που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ με αιματοβαμμένα χέρια και η αλήθεια είναι, ότι τη βρήκα εξαιρετικά εύστοχη.
Μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα, ότι είχε ανέβει και στο λογαριασμό του Γκέερτ...

Πόκερ… διά αλληλογραφίας Αθήνας - δανειστών για τους συνταξιούχους


Νικόλ Λειβαδάρη  
Κατά την κυβέρνηση είναι απλώς η νέα απόπειρα επιβολής του δικαίου της πυγμής, στην ευρωπαϊκή τάξη πραγμάτων του Σόϊμπλε και του Βερολίνου.
Κατά τον Γάλλο ευρωβουλευτή των Πρασίνων Γιανίκ Ζαντό και το σημερινό του άρθρο στη Liberation, είναι μια ακόμη...

Πάρτι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, 86-72 την Αρμάνι


Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε την υπογραφή του και ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε με 86-72 της Αρμάνι στο Μιλάνο για την 13η αγωνιστική στην EuroLeague κι έφτασε τις οκτώ νίκες.
Η αποστολή στο Μιλάνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι εξαιρετική άνεση για τους "πράσινους", που από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο έδειξαν την διαφορά ποιότητας, που έχουν με την Αρμάνι.