5 Οκτ 2016

«Ο άντρας μου είναι κερατάς, μα εγώ καλή γυναίκα»…

  
Του Νίκου Μπογιόπουλου
Μόλις γνωστοποιήθηκε, ότι ο Μπαρόζο προσλήφθηκε από την Goldman Sachs για τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της διεθνούς της έδρας στο Λονδίνο, ένα τσουνάμι υποκρισίας εκδηλώθηκε από πλευράς ΕΕ.
Από τον Γιούνκερ μέχρι την Ευρωπαία Συνήγορο του Πολίτη...

Ανν Σέξτον: Τραγούδι του φεγγαριού, τραγούδι της γυναίκας


Γελωτοποιός

Η Ανν είχε όλα όσα θα χρειαζόταν μια γυναίκα στη αμερικανική δεκαετία του πενήντα: Άντρα στο ναυτικό, ντυμένο με τη αρρενωπή στολή του, σπίτι κι αυτοκίνητο και κάποιες καινούριες ηλεκτρικές συσκευές. Είχε παιδιά, είχε κι εραστές να τις χαϊδεύουν τις γάμπες.
Ήταν όμορφη, «σκανδαλωδώς όμορφη», κι

Ν. Χουντής σε Μοσκοβισί: «Λέτε ψέματα για την Ελλάδα, είστε υποκριτές και κερδοσκόποι»


Ομιλία του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και το μέλλον των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος.
Απευθυνόμενος στον αρμόδιο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ο Νίκος Χουντής δήλωσε:

Στο Παρίσι για το Fashion Week ο Federer (vid+pics)

Μπορεί να μην είχε Roland Garros, είχε όμως Fashion Week αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι και ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός ήταν και ο Roger Federer.

Το γελοίον του πράγματος… που δεν είναι για γέλια


Δήμητρα Μυρρίλα 
Δηλώσεις κυβερνητικών μελών και βουλευτών που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και προκαλούν άλλοτε το γέλιο, άλλοτε την οργή και συχνότερα τον κλαυσίγελο όπως αυτή:
«Δεν είπαμε την αλήθεια προεκλογικά

Μάχες ισχύος στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου και ανασχηματισμού

  
To «άνοιγμα στην κοινωνία» διχάζει και φοβίζει, η «ήττα» του μεγάλου συμβιβασμού παραμένει ιδεολογικά μη διαχειρίσιμη, και τα αρνητικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων εντείνουν τις προσωπικές στρατηγικές και τους διαγκωνισμούς. Ή άλλως, το κλίμα με το οποίο οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 2ο συνέδριό του φέρει εμφανώς πια τις φθορές του...

Μυστική παραλία εμφανίζεται μία φορά κάθε 7 χρόνια!


Μεταξύ των παραλιών Bondi και Tamarama στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ, η παραλία Mackenzies έχει συνήθως μια βραχώδη είσοδο χωρίς άμμο. 
Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, ο γραφικός κόλπος έχει μετατραπεί σε μια υπέροχη παραλία – πιστεύεται ότι προκαλείται από την ανάπτυξη του «Ελ Νίνιο». Αυτό μάλιστα συμβαίνει κάθε 7 περίπου χρόνια, όταν οι κάτοικοι βλέπουν...