25 Ιαν 2020

Βέλο - Βόχα: «Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» - Της Τζένης Σουκαρά


Αυτό θα πρέπει να είναι το μότο της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Βέλου Βόχας ,σήμερα,  γιατί απουσίαζε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα συζητούσε τον προυπολογισμό και επομένως προφανώς θεωρεί..

Η πρώτη σύσκεψη της συντονιστικής για την μεταλιγνιτική εποχή


Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, έργο της οποίας είναι να καταρτίσει και να εφαρμόσει το Εθνικό Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης του Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή.

Ο ελεύθερος άνθρωπος πεθαίνει μια φορά, ο δούλος κάθε μέρα


(Για άλλη μια φορά, είναι εκείνη η στιγμή του χρόνου που προσποιούμαστε, ότι ο Δρ. Κινγκ δεν είπε ποτέ πράγματα σαν αυτό: "Ο καπιταλισμός δεν επιτρέπει την ίση διανομή των οικονομικών πόρων. Σε αυτό το σύστημα έχουμε μια χούφτα προνομιούχων, πλουσίων πέρα από κάθε φαντασία, και όλους τους άλλους καταδικασμένους σε λιγότερη ή περισσότερη φτώχεια. Έτσι δουλεύει το σύστημα αυτό...

Μείνετε σεντονισμένοι στο επιτελικό κράτος!


Της Μαρίας Λυκούρα
Ράντζα στο Νοσοκομείο Αττικόν

Ειδήσεις στην τηλεόραση να βλέπετε! Το καλό που σας θέλω... Να εμπεδώνετε, ότι ο καταπληκτικός Μητσοτάκης φέρνει μέρα με τη μέρα την κανονικότητα και το...

Οικογένεια Μικρούτσικου κατά Μενδώνη: Δεν αποδεχόμαστε την κηδεία δημοσία δαπάνη


Με επιστολή της η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου δηλώνει στην υπουργό Πολιτισμού, ότι δεν αποδέχεται την κηδεία δημοσία δαπάνη. 
Όπως αναφέρουν η σύζυγος και τα παιδιά του, με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στους χειρισμούς του υπουργείου για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Γ. Ψυχογιός: Η κυβέρνηση τορπιλίζει τα σχολικά γεύματα στα δημοτικά σχολεία του δήμου Κορινθίων


Αναφορά προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την καθυστέρηση υλοποίησης του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” για τα 12 ενταγμένα δημοτικά σχολεία του Δήμου Κορινθίων...

Ο Νίκος Κοτζιάς στην Κόρινθο στις 12 Φεβρουαρίου


Ζούμε σε μία εποχή μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Ο κόσμος, έτσι όπως τον γνωρίσαμε μέχρι και τα τέλη της πρώτης δεκαετίας της νέας χιλιετίας, έχει αλλάξει δραματικά.

Συμφωνία Δημόκριτου με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, υπέγραψε χθες   τη συμφωνία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών υποδομών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών  «Δημόκριτος».