4 Ιουν 2021

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου στον Just Radio και στην Τζένη Σουκαρά (ηχητικό)



Για την παραίτησή της απο την γνωμοδοτική επιτροπή της Περιφέρειας για τους εορτασμούς της συμπλήρωσης των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση αλλά και της ανεξαρτοποίησής της από την παράταξη του Περιφερειάρχη Π. Νίκα εξήγησε στην Τζένη Σουκαρά και στην εκπομπή cafe society στον Just Radio 964 η κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου. 

Επίσκεψη Πέτσα και Δήμα στο δημαρχείο της Νεμέας


Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα σήμερα το απόγευμα  στο Δημαρχείο Νεμέας με την παρουσία και του υφυπουργού Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστου Δήμα όπου μαζί με τον δήμαρχο Κώστα Φρούσιο συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που αποσκοπεί στην ενίσχυση των δομών..

Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων για την αποτροπή των κορωνοπάρτι


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας παρουσιάζει βελτίωση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς η διασπορά δεν έχει ελεγχθεί.Καλούμε τους κατοίκους Ρόδου, Νάξου και Κατερίνης να είναι ιδιαίτερα..

Κορονοϊός: 1.112 κρούσματα, 34 θάνατοι, 445 διασωληνωμένοι / 7 νέα κρούσματα στην Κορινθία


Τα κρούσματα από κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση, καταγράφονται 1.112 νέα κρούσματα, 34 θάνατοι, 445 διασωληνωμένοι ασθενείς σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας.

Διδάγματα και αποφάσεις της πανδημίας Covid -19 - του Άρη Σκούρτη


«Μελέτησε το παρελθόν, 

πριν σχεδιάσεις κάτι  για το μέλλον»

ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

«Ως εκλείπει καπνός, εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός!...»

Τι σπουδαίους καιρούς που διάγουμε! 

Δρώμεν μετ’ ευβουλίας… βιώνοντας φρίκη! 

Τι πρέπει να κάνετε για να υποβάλετε δήλωση αποζημίωσης για την καταστροφή της περιουσίας σας από την φωτιά στα Γεράνεια


Για την καλύτερη και λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πληγέντων από την φωτιά του εκδηλώθηκε στις 19/05/2021 στην περιοχή Σχίνος Τ.Κ. Πισίων, Δ.Ε. Λουτρακίου-Περαχώρας του Δήμου Λουτρακίου - Παραχώρας – Αγίων Θεοδώρων της Π.Ε Κορινθίας η Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ενημερώνει ότι: οι ενδιαφερόμενοι, των οποίων οι Επιχειρήσεις, βιομηχανικές και..

Α. Γεωργιάδης στην ΚΕΕΕ: Θα πάρω πίσω την τροπολογία, ΑΝ ... βρείτε λύση στο πρόβλημα λειτουργίας κάποιων Επιμελητηρίων!


Της Τζένη Σουκαρά

Το θέμα που έχει προκύψει με τον τρόπο αλλαγής των μελών των Διοικητικών Επιτροπών των Επιμελητηρίων μετά την πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης, συζητήθηκε την Τετάρτη 2/6 μεταξύ των μελών της Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συνέντευξη του Τάσσου Χειβιδόπουλου στην Τζένη Σουκαρά(βίντεο)


Απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν και τον αφορούν, μιας και εμπλέκουν το όνομά του με τα

Γεράνεια Όρη: Οι ολέθριες συνέπειες της πυρκαγιάς - Κίνδυνος για πλημμύρες, κατολισθήσεις και λασπορροές


Πέρα από τις εκτάσεις που έγιναν στάχτη στα Γεράνεια όρη υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες, κατολισθήσεις και λασπορροές στην περιοχή . Ολέθρια ήταν η φωτιά που ξέσπασε στα Γεράνεια Όρη τον περασμένο Μάιο, καθώς πέρα από τις εκτάσεις που έγιναν στάχτη υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες, κατολισθήσεις και λασπορροές στην περιοχή.

Τσελέντης για σεισμό στο Αίγιο: "Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό"

 


Καθησυχαστικός για τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Αίγιο, εμφανίζεται ο Άκης Τσελέντης. Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε ανάρτησή του στο facebook, αναφερόμενος στον σεισμό που σημειώθηκε στις 18.06′ το απόγευμα της Πέμπτης αναφέρει "Προς το παρόν δε βλέπω κάτι ανησυχητικό..

Στη Βουλή το εργασιακό νομοσχέδιο: Όλες οι αλλαγές για ωράριο, απολύσεις και ψηφιακή κάρτα εργασίας

 


Στη Βουλή αναμένεται να έρθει σήμερα το εργασιακό νομοσχέδιο του Υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο λόγος για το ''πακέτο'' των αλλαγών στο ωράριο, τις υπερωρίες, το συνδικαλιστικό νόμο, τις απολύσεις, τις αποζημιώσεις και τις άδειες το οποίο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της δημόσιας διαβούλευσης στις..

Ηλεκτροφωτισμός οδών με LED: Κάντο όπως ο δήμος Σικυωνίων!


Ο ηλεκτροφωτισμός των οδών με φωτιστικά τύπου LED είναι η νέα τεχνολογία που η χρήση της εδραιώνεται προσφέροντας μια σειρά πλεονεκτημάτων με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Στο δήμο Σικυωνίων αφού μελετήθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις για την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με LED, ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του κατέληξαν σε μία έξυπνη λύση, πολλαπλά ωφέλιμη για την αισθητική αναβάθμιση των οδών του..

Κορωνοϊός: Αδειάζουν οι ΜΕΘ και τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας


Αισθητή πτώση κρουσμάτων καταγράφει και ο ΕΟΔΥ και στην Πελοπόννησο. Πέραν αυτού όμως η πτώση σημειώνεται και στις εισαγωγές στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας.Μέχρι και την  Τετάρτη 2 Ιουνίου, στα.. νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 50 άτομα (το 1 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα..

Ενημέρωση για τον αλιευτικό τουρισμό το Σαββατοκύριακο, σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο


Ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου στην Κορινθία -στο Κιάτο το Σάββατο 5 και στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και αυτή του Σαββάτου, στο Κιάτο, θα..