4 Ιουλ 2021

ΠΟΥ:Επικίνδυνα και ανεξέλεγκτα τα πειράματα στην Ουχάν!

 


Tη στιγμή που πληθαίνουν οι φήμες ότι ο κορωνοϊός δεν εξελίχθηκε φυσικά, αλλά «δραπέτευσε» από εργαστήριο της Ουχάν, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρεται στα αμφιλεγόμενα πειράματα κέρδους – λειτουργίας, γνωστά στην επιστημονική κοινότητα ως «Gain of Function» με τα οποία παγκοσμίως διαφοροποιούνται ή μετατρέπονται γενετικά..

Ερυθρός Σταυρός - Περιφ. Τμήμα Αγίων Θεοδώρων: Εκδήλωση για την "Αξιολόγηση και Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης"

 

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλεί στην ιατρική εκδήλωση με θέμα: "Αξιολόγηση και Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης" την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 7.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο των Γραφείων του ΕΕΣ..

Η των παίδων (εγκληματολογική) αγωγή;- Toυ Γιάννη Πανούση


Είναι λίγο–πολύ γνωστό ότι οι απόψεις της κοινής γνώμης διαμορφώνονται ή και καθοδηγούνται από διάφορες πηγές και αιτίες. Εκτός από τα ΜΜΕ[1], η πολιτική προπαγάνδα, οι κοινωνικές αναπαραστάσεις, τα προσωπικά βιώματα, οι επιστημονικές ορολογικές..

Συνάντηση Βαλασόπουλου - Σιδέρη για να τις Αθλητικές Υποδομές και Μεταρρυθμίσεις στην Αργολίδα


 Τη Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Νικολάου Λάμπρου 8,  θα παρευρεθεί ο επικεφαλής του θεματικού Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος για να..

Πλαστικά μιας χρήσης: Ποια προϊόντα καταργούνται και πότε


Τέλος μπαίνει από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, στην παραγωγή 10 ειδών πλαστικών μίας χρήσης
από τις βιομηχανίες. Από το Σάββατο, 3 Ιουλίου, και για τους επόμενους 10 μήνες, οι βιομηχανίες πλαστικού θα..

Σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού 2021 - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα


O Σύλλογος Εκπαιδευτικών  Φροντιστών Μ. Εκπαίδευσης Κορινθίας (ΣΙΦΜΕΚ) στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων διοργανώνει WEBINAR επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ & ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr) και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Πανελλήνιες 2021: Στα τέλη της εβδομάδας τα αποτελέσματα – Οι τρεις τρόποι για να ενημερωθούν οι μαθητές


Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων για το 2021, όπως επιβεβαίωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», στην τηλεόραση του OPEN.

Δύσκολο καλοκαίρι για τους ανεμβολίαστους: Τι θα ισχύει από Δευτέρα για ταξίδια, εστίαση, ψυχαγωγία - Όλα τα νέα μέτρα

 

Ολοένα και δυσκολεύει η καθημερινότητα για τους ανεμβολίαστους, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο και τους πιο δύσπιστους να πάνε να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19. Παράλληλα, αυξάνονται οι διευκολύνσεις για τους πλήρους εμβολιασμένους, με το πιστοποιητικό να αποτελεί «διαβατήριο» για τις διακοπές, την εργασία τους..