24 Νοε 2010

Αποκτά διευθυντή η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Κορινθου ,μετά απο 7 χρόνια




Για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου και τα προβλήματα στην Παθολογική κλινική ,που το προηγούμενο διάστημα "δεινοπάθησε " απο τις αναρρωτικές άδειες των ιατρών της και τις καταγγελίες τόσο του προέδρου των εργαζομένων ,όσο και του προέδρου ...
του ιατρικού συλλόγου ,πως η έλλειψη προσωπικού ,έχει φθάσει τους γιατρούς στα όρια της υπερκόπωσης. .Χθες η διοικητής του νοσοκομείου ,τόνισε στο SUPER  ,πως το νοσοκομείο αντέδρασε στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε , βρήκε τις λύσεις, ως όφειλε ,διότι δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να μείνει δίχως ιατρικό προσωπικό.
Ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Γιώργος Πατσογιάννης ,αναφερόμενος στις καταγγελίες του κυρίου Παπαπαναγιώτου ,είπε πως εκείνος όταν βρισκόταν στα πράγματα ,επί ΝΔ, δεν είχε κάνει τίποτα προς την κατευθυνση κάλυψης των κενών θέσεων και αποκάλυψε πως σήμερα τοποθετείται διευθυντής της Παθολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Κορίνθου ,μετά απο 7 χρόνια. Πάντως ο κυριος Πατσογιάννης άφησε ερωτηματικά πώς και οι τρεις γιατροι εξεδήλωσαν ασθένεια αιφνιδίως ..Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως το περιστατικό ήταν τυχαίο και ευχόμαστε να λήξουν όλες οι γκρίνιες που έχουν να κάνουν με το πιο σημαντικό τμήμα του νοσοκομείου ,μετά την εγκατάσταση του νέου διευθυντή ,αλλά και άλλων 3 παθολόγων ,που αναμένονται..