9 Σεπ 2010

Η ΟΛΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!



Αγαπητοί γονείς,
θελήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ευχηθούμε σε σάς και στους μαθητές μας καλή χρονιά, υγεία και δύναμη. Σας ενημερώνουμε, ταυτόχρονα, ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε – και μάλιστα σε συνεργασία –

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ... ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ


dalida s comment s


Μηνύματα επί μηνυμάτων , ευχές και ελπίδες να εκφράζονται  λίγο πριν το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς ηχήσει. Ανεξαιρέτως οι άρχοντες υπαγορεύουν στις γραμματείς ένα πολύ όμορφο κείμενο,

Υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο Αλ.Αλαβάνος


Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό «Ελεύθερη Αττική» ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλέκος Αλαβάνος.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Αττικής

Την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ 6 ΣΠ.

Κατά την παρέμβασή του στην συνεδρίαση της Διαρκούς  Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων επί του σχεδίου νόμου σχετικά με την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των ΕΔ ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης

΄΄ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ 2010΄΄



Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου πραγματοποιεί  στις 10,11,και 12 Σεπτεμβρίου τις εκδηλώσεις μνήμης «Μικρασιατικά 2010» για τις αλησμόνητες πατρίδες της ανατολής.

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... (Β ΜΕΡΟΣ)





Dalida s comment s




-Απορώ και .. ενίσταμαι! Δηλαδή τι δίλλημα είναι τούτο; Ή φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης και 1,5 ευρώ ή ΦΠΑ 23% σε όλα τα προϊόντα… κοινός παρανομαστής;

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ

Τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας τις οριακές σχέσεις που έχουν διαµορφωθεί στο εσωτερικό του εγχειρήµατος. Τρεις µόλις µήνες µετά τη διάσπαση του Συνασπισµού και την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας, ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε χθες να παραδεχθεί πως «οι πολιτικές συµµαχίες δεν προχωρούν µε εκβιασµούς και καταναγκασµούς»
Υποστήριξε δε ότι δυνάµεις του ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώνουν ανταγωνιστικά σχέδια απέναντι στον Συνασπισµό.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ :ΤΕΛΟΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ

Θητεία τέλος σε ναυτικό και αεροπορία,μέσα στην επόμενη διετία. Όλοι οι στρατεύσιμοι θα καλούνται και θα εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης,μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής,αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τα μεγάλα προβλήματα επάνδρωσης που προκλήθηκαν σε κρίσιμους στρατιωτικούς σχηματισμούς,από τη μείωση της θητείας στου 9 μήνες.

ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ-ΧΑΡΒΑΡΝΤ ..ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Tο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ κατάφερε για πρώτη φορά να εκθρονίσει από την πρώτη θέση το αμερικανικό Χάρβαρντ στη λίστα της εταιρείας συμβούλων καριέρας QS (Quacquarelli Symonds) με τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα στον κόσμο. Και τα δύο έχουν κερδίσει πληθώρα βραβείων Νομπέλ, ενώ από τους κόλπους τους έχουν βγει δεκάδες αρχηγοί κρατών, διακεκριμένοι επιστήμονες, φιλόσοφοι και ποιητές. Για πρώτη φορά όμως στα επτά χρόνια της ιστορίας της λίστας το φημισμένο Χάρβαρντ χάνει την πρωτιά από το αντίπαλο δέος του στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.